Rīgā aizturēts vairākkārt tiesāts velosipēda zaglis

Šorīt Rīgā, Hospitāļu un Senču ielu krustojumā, velosipēda zādzības brīdī aizturēts kāds 1977.gadā dzimis, agrāk jau vairākkārt par zādzībām sodīts vīrietis.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava, aizturētais vīrietis no ieslodzījuma vietas pēdējo reizi atbrīvots vien 10.septembrī, bet jau mēnesi pēc brīvības atgūšanas viņš atkal nonācis uz noziedzības ceļa. Vīrietis ieslodzījuma vietās pavadījis teju visu savu apzinīgo mūžu. Pirmo reizi par zādzību viņš sodu izcietis jau mazgadīgo kolonijā.

Vīrieti šorīt ap plkst.8.30 aizturēja Brasas policijas iecirkņa darbinieki, kuriem par kādu aizdomīgu vīrieti, kurš līkņājot gar kādu velosipēdu, paziņojuši iedzīvotāji. Policija pēc šo ziņu saņemšanas nekavējoties devās uz norādīto adresi, kur zādzības izdarīšanas brīdī vīrieti arī aizturēja. Viņam bija līdzi visi nepieciešamie instrumenti, lai veiktu velosipēda zādzību.

Aizturētajam jau līdzi bija cits velosipēds, un policija pieļauj, ka arī tas ir zagts.

Latvijā

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Mediju politikas apakškomisijas sēdē otrdien, 1.oktobrī, deputāti spriedīs par sociālo tīklu vietņu ietekmi uz valsts ekonomiku, liecina apakškomisijas darba kārtība.

Svarīgākais