Naturopāte un uztura terapeite Ance Anna Šternberga ir viena no aktīvākajām veselīga un dabīga dzīves veida popularizētājām Latvijā. Viņas grāmata “Topi vesels” ir daudzus motivējusi pievērst lielāku rūpību ikdienas maltītēm. Tagad klajā laista autores otrā grāmata “Topi vesels. Pavārgrāmata” ar receptēm veselīgai ikdienai.
Svētku gaidīšanas laiks katram no mums ir saspringts un visdažādāko rūpju pārpilns, tāpēc ikviena iespēja tiem sagatavoties laikus ir patiess ieguvums, ko grēks neizmantot. Kūku, kēksu vai pudiņu pagatavošana vairākas nedēļas pirms Ziemassvētkiem – tas taču ir katras īstenas namamātes klusais sapnis, kam varam palīdzēt piepildīties!
Mandarīnus visvairāk novērtē tieši aukstajos ziemas mēnešos, kad ir citrusaugļu laiks. Tie ik gadu brīnišķīgi smaržo pēc Ziemassvētkiem. Tos bauda brīnišķīgās garšas dēļ un sezonas laikā arī apēd ne vienu vien kilogramu. Garšīgi, sulīgi, un tos var izmantot ne tikai svaigus, arī recepšu piedāvājums ar šo eksotisko augli ir pietiekami plašs un interesants.
Vakar Latvijas vēstniecībā Japānā sadarbībā ar Isetan Mitsukoshi lielveikalu grupu tika organizēts pasākums, lai Ziemassvētku noskaņās iepazīstinātu ar Latviju kā pievilcīgu kulinārijas tūrisma galamērķi.
Alus darītava "Aldaris", tuvojoties ziemai, alus cienītājiem piedāvā jaunu alu - Šokolādes stoutu, informē AS "Aldaris" komunikāciju direktore Laura Krastiņa.
Ar vienmēr smaidīgo un dzīvespriecīgo Anci Annu Šternbergu latvieši jau ir pazīstami. Viņas pirmā grāmata “Topi vesels”, kurā Ance patiesi un atklāti runā par dzīves pagriezieniem, kas viņai likuši izvēlēties veselīgu dzīvesveidu, ir iekarojusi daudzu cilvēku sirdis. Drīzumā izdevniecība “White Book” laidīs klajā jau otro jaunās autores grāmatu.