Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Četri balti krekli ar koncertiem svinēs 12 gadu jubileju

© Publicitātes foto

Jau 12 gadus Rīgā, Vecpilsētas ielā 12 darbojas pasaulē vienīgais mūzikas klubs, kurā tiek atskaņota tikai un vienīgi latviešu mūzika. Par godu 12 gadu dzimšanas dienai, literāri – muzikālajā klubā „Četri balti krekli” visu jubilejas nedēļu notiks svētku pasākumi.

„Četri balti krekli” jubilejas nedēļas pasākumi sāksies trešdien, 14.martā ar jauno grupu konkurss „Hokeja himnas”. Ceturtdien, 15.martā uzstāsies „ČBK orķestris” un būs arī dzimšanas dienas torte. Piektdien, 16.martā būs leģendārās grupas „Pērkons” koncerts. Sestdien, 17.martā uzstāsies grupa „Menuets”, kuras repertuārā ir arī dziesma „Četri balti krekli”, tā pati, kuras vārdā ir nosaukts klubs, un kura bija pati pirmā dziesma, kas „dzīvajā” atskaņota klubā – jubilārā.

Pirmo reizi 12 gadu laikā dzimšanas dienas svinībās nepiedalīsies kluba līdzīpašnieks un multimākslinieks Normunds Jakušonoks, kurš grupas „Labvēlīgais tips” sastāvā atradīsies Lielbritānijā, kur notiks „Labvēlīgais tips” koncerttūre. „Kluba dzimšanas dienas svinības vienmēr ir kā iepriekš neparedzams piedzīvojums ar iepriekš neparedzamiem priekšnesumiem – ir bijis gan leļļu teātris par norisēm „kreklos”, gan filma par pirmās piecgades plāna izpildi, gan ČBK koris un, protams, neaizmirstamās ČBK tarifikācijas skates. Šogad netrakosim – būs viens festivāls un trīs koncerti,” teic Normunds Jakušonoks.

Kluba menedžeris Māris Lazdiņš piebilst, ka jauno grupu festivāla „Trešdiena – studenta sestdiena” tēma šogad ir „Hokeja himnas” un konkursa uzvarētāji balvā saņems ceļojumu uz Stokholmu un iespēju priecēt Latvijas hokeja fanus uz „Tallink” prāmja fanu krodziņā „Baltijas baltie krekli”.