Solovjovs dusmu lēkmes laikā tiešraides laikā izpauž Krievijas militāro noslēpumu

© Scanpix

Putina atbalstītājam Vladimiram Solovjovam pēc masveida bezpilota lidaparāta triecieniem Pleskavai radio ēterā uznāca dusmu lēkme, un viņš atklāja Krievijas militāros noslēpumus, raksta dialog.ua.

Naktī uz 30. augustu notikušais masveida bezpilota lidaparātu trieciens Krievijas un anektētās Krimas teritorijā ir ļoti simbolisks notikums - tas ir spēcīgs signāls Putinam, ar mērķi nodot Krievijas prezidentam vienkāršu vēstījumu - Krievija nevarēs nogaidīt, izturēt vai uzvarēt iznīcības karā ar Ukrainu un Rietumiem, jo ​​tagad praktiski visa Krievijas Federācijas Eiropai tuvākā daļa, kur atrodas galvenie militāri rūpnieciskā kompleksa centri, ir pakļauta triecienam - šādu viedokli savā YouTube kanālā paudis bijušais padomju izlūkdienesta virsnieks, ekonomikas un militārais analītiķis Jurijs Švets.

"Agrāk lidoja bezpilota lidaparāti, taču tie bieži krita, vismaz krievi tā ziņoja. Nebija īsta trieciena, lai iznīcinātu, kā tas notika šoreiz," atzīmēja analītiķis.

Švets arī sacīja, ka Putina galvenais atbalstītājs Vladimirs Solovjovs uz šo sitienu kādā Krievijas radio raidījumā reaģējis ārkārtīgi emocionāli.

"Starp citu, šie kliedzieni nesa daudz izlūkošanas informācijas, tāpēc paldies par to! Par ko tie kliedzieni bija?

Tātad - droni lidoja tālu, bet to lidojuma trajektoriju pirms trieciena sākuma nekonstatēja "pasaulē otrās armijas" izslavētā pretgaisa aizsardzības sistēma.

Tāpēc, neskatoties uz desmitiem iepriekšējo triecienu, šķiet, ka pretgaisa aizsardzības Krievijā nemaz nav. Un tā jau ir smaga diagnoze, kas liecina par metastāzēm un neizbēgamu Krievijas impērijas nāvi,” komentēja Švets.

“Krievijai nav iespēju izveidot vai atjaunot pretgaisa aizsardzības sistēmu vairāk vai mazāk pieņemamā laika posmā. Krievi pat nezina, pa kādu trajektoriju šie objekti lido.”

Vladimirs Solovjovs, atsaucoties uz Turcijas avotiem, sacīja, ka bezpilota lidaparātus palaidusi kāda no Baltijas valstīm. Un, ja tā ir taisnība, izrādās, ka Turcija zināja par šo triecienu un faktiski iegāza savu NATO sabiedroto, sacīja Švets.

"Solovjevs kliedza, ka visas Baltijas valstis ir jānoslauka no zemes virsas," turpināja eksperts. "Tagad Ukrainas izlūkdienestiem jātiek galā ar Turciju. Ja Turcija patiešām to teica, tad tas ir iemesls lielai apspriedei NATO ietvaros. Vai Rietumu valstīm ir vajadzīgs tāds partneris kā Turcija?”