Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Finanšu ministre Reizniece-Ozola rūdās āliņģī

© Instagram

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (36) sociālā tīkla «Instagram» profilā nopublicējusi bildes, kurās redzams, kā viņa gremdējas ledus aukstā āliņģī Bābelītes ezerā. Ministrei šajās veselīgajās aktivitātēs ir pievienojies arī viņas vīrs, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols (50). Žurnālam »Vakara Ziņas« ministre pastāstīja, kā šīs ledainās peldes ietekmē viņas veselības stāvokli.

«Ar ziemas peldēm regulāri nodarbojos, kad dzīvoju Ventspilī. Tagad jau vairākus gadus baudu vien kontrastdušu. Tomēr, padzirdot par «Rūdīšanās skolas» entuziastu iekārtoto ziemas peldvietu Bābelītes ezerā, nevarēju atturēties no vilinošā piedāvājuma. Un saulainā svētdienā kopā ar vīru izmēģinājām iegremdēties āliņģī. Gala rezultātā ne tikai es, bet arī vīrs bija superpriecīgs par šo piedzīvojumu.

Aukstā pelde liek asinīm straujāk ritēt un sniedz organismam tūlītēju tonusu. Turklāt neaizstājams ir arī emocionālais prieks par sevis pārvarēšanu. Noteikti iesim vēl,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāja finanšu ministre.