Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Aktualizēsies komunikācija profesionālajā sfērā

Ļoti labas sekmes praktiskos darbos un komunikācijā par jebkādām praktiskām tēmām. Varētu rasties piekļuve būtiskam informācijas avotam. Aktualizēsies komunikācija profesionālajā sfērā. Diena piemērota jebkādām oficiālām procedūrām – dokumentu noformēšanai, līguma parakstīšanai, diagnozes precizēšanai, verdiktam. Ļoti produktīva diena tiem, kas strādā ar shēmām, sistēmām, instrukcijām, arhīviem, pauž oficiālu viedokli.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Svarīgi noturēties atļautajos rāmjos, enerģiju virzīt profesionāliem, karjeras, arī administratīvi birokrātiskiem mērķiem. Svarīgāka par jaunradi šodien būs subordinācijas un grafika ievērošana.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams būt mobiliem, praktiskiem, precīziem, disciplinētiem un neatlaidīgiem, jo tieši šīs kvalitātes šodien būs vispieprasītākās, turklāt – komplektā. Laba diena, lai demonstrētu savu profesionalitāti.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Svarīgi koncentrēties uz galveno, neļaut sīkumiem un gadījumiem novērst uzmanību no paša svarīgākā. Ja nesen esat atļāvies būt vieglprātīgs un nevērīgs, ir īstais laiks izlabot radušos situāciju, pavisam noteikti – pārbaudīt svarīgo.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes palīdzēs reglamentēt attiecības ar dažiem cilvēkiem, kolektīvu un arī likumu. Nepalaidiet garām iespēju pabeigt diskusiju, parakstīt līgumu, noformēt dokumentus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas ritmu noteiks rūpes par veselību, arī pienākumi pret tuviniekiem. Laba diena, lai pilnībā iedziļinātos jums netīkamā darbā, jo īpaši tad, ja nevēlaties, lai jūs traucētu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Neskrieniet visiem pa priekšu ar savu viedokli un spēju demonstrēšanu. Laba diena mācībām, informācijas ieguvei, sarunai ar radiniekiem, kaimiņiem, kolēģiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs grūti, pat neiespējami izrauties no iepriekš nolemtā problēmu loka. Ieteicams visu dienu pavadīt vienā teritorijā – mājās, kabinetā... Esiet izvēlīgi, izvēloties sarunas biedrus un sarunas tēmas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Svarīgi noturēt uzmanību uz sev svarīgiem cilvēkiem, neizlaist tos no sava redzesloka. Tikpat svarīgi ir nezaudēt drošas, uzticamas, vērtīgas un pilnīgas informācijas avotu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Visas dienas garumā jāsaglabā lietišķs noskaņojums, jākoncentrējas praktiskiem jautājumiem. Nav ieteicams atlikt profesionālu konsultāciju, tikšanos ar priekšnieku.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varēsiet uzticēties iegūtai informācijai, iepriekšējiem aprēķiniem. Līdz pat vakaram svarīga būs profesionālā erudīcija, pētnieka talants un komunikabilitāte.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Labāk koncentrēties sistēmiskam darbam, piemēram, pētījumiem, rēķiniem... Diena piemērota, lai iedziļinātos shēmu, grafiku, recepšu un instrukciju pasaulē.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ir vērts ielāgot, ka zvaigznes šodien nebūs labvēlīgas sentimenta izpausmēm. Pat visaugstākajām idejām būs nepieciešams reāls pamats. Laba diena, ja būsiet noskaņoti konstruktīvai komunikācijai bez liekām emocijām.