Komentāri: "Mums jānodrošina cienīga nāve"; Cipule par attieksmi pret vecu cilvēku mirstību no Covid Latvijā

īpaši stulbs

Nesaprotu, kur problēma eitanāzijas ieviešanai..?

19.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Točna.Zini ir interesantas dokumentālās filmas BBS internetā par senās Romas gladiatoru cīņām.Neatceros kā sauca to amata izpildītāju,kurš pēc katras cīņas izgāja arēnā un neglābjami ievainotos gladiatorus ar koka kuvaldu nosita.Mums ari būtu tāds amats jāizveido, kuram būtu jābraukā pa veco ļaužu pansionātiem un psihiatriskajām slimnīcām.Lēti un ērti.

19.sep 2021 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida atbilde Dzēsts lietotājs

Koments pa visu 100 :) ... Un tie partijvaislinieki tikai vairosies un pētīs ... kā vairāk savairoties un nokopt liekos partijniekus un pavisam nepartijniekus, kas pāri pensijas vecumam pārvilkuši ...

labā badīšanās briezt :)

20.sep 2021 Atbildēt
Laine

Stulbene

19.sep 2021 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Stulb-nestulb-ene, bet partijā gan un "robā" vienmēr ... savu drēbīšu laikam nav :(

20.sep 2021 Atbildēt
V.B.

cipule kā var izvairījās no tiešas atbildes - droši vien ka kundze vēlētos lai šāda "pandēmijā" mēs atrastos mūžīgi

19.sep 2021 Atbildēt
Acidum

Nu tad ļaujiet nomirt tiem, kuri paši to izvēlējušies.

19.sep 2021 Atbildēt
Melānija

Skumji,ka tā.Piekrītu komentētājam ACIDUM.

19.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nu veco ļaužu pansionātos tāpēc potē pat tos kuriem 95 gadi un pārīti gadu jau guļošš.Es personīgi vairs par to nešaubos,ka viss šitas ir domāts, lai tiktu no večukiem legāli vaļā.Ja kas,tad kovids vainīgs,bet īstenībā novakcinē.ŠItas TR gabals un virsraksts tikai to apstiprina.Prioritārie !!!

19.sep 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kaut kāds murgojums, ne velti tautas gudrība vēsta ; kurpniek, paliec pie savām liestēm.

19.sep 2021 Atbildēt
Aina Kazlovska

esam nonākuši pie pasaku tēmas -te dažādi ieteikumi-kāpēc pasaku tēma- atceraties- vecos ļaudis lika ratos un ragavās un uz mežu. Mīļie tautieši -iedomājaties - mammu vai tēti nošpricē ! Tad jau visus kam onkoloģija, autisms un vēl neārstējamos slimos..... Ko tur daudz....

19.sep 2021 Atbildēt
Aivars Laurs

Cipules kundze pauz tendetu statistiku...fona redzams Covid piraga gabals...

19.sep 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Aivars Laurs

Debilie 99% neta idioti un protams Cipulei ir 100% taisnibas..

20.sep 2021 Atbildēt
Gints Karklins

Propogandistei Lienei Cipulei , problēmas vecumdienās nedraud. Pietiekami daudz Jūdas grašus saņēmusi, kalpojot sātanam.

19.sep 2021 Atbildēt
Liana Marcinkevica

vai tad tas nav saprotams? jo vecaaks cilveeks,jo vinam ir aatraaka naave iespeejama peec covid potes.veciem cilveekiem visiem ir kaut kaadas veseliibas probleemas,vairaak vai mazaak kur organisms ciinaas ar taam un ja tad iespice vel nezinaamu zlurgu, tad tam nabaga organismam ir jaaciinaas divtik, bet visi jau to nevar iztureet un tad uz kapiem.par to jau pasaules biljardieri ciinaas ,lai samazinaatu iedziivotajus uz pasaules.es personiigi uzlieku fuck, uz so vakcinu un mani neviens nepiespiedis!

19.sep 2021 Atbildēt
Jana Zara

Tas jau notiek, tikai liekot veciem cilvēkiem nomirt vienatnē un grūti paciešamās mokās, būtībā spīdzināšanā, ja vecam cilvēkam jāiztiek ar 200 eiro mēnesī, kamēr varas gaiteņos klīstošajiem ar 200 eiro ir par maz kārtīgās pusdienās. Labi, ka rodas izdevība aizbraukt komandējumā, piemēram uz Krimas platformu, kur var paēst un pačurāt, šajā gadījumā uz Ukrainas rēķina...

19.sep 2021 Atbildēt
Vilita Lazdeniece

Man pietrūkst vārdu! Tagad tiek sarīdīti vieni slimnieki pret citiem?

19.sep 2021 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Vnk kā vārīta biete - VISAS VESELĪBAS LIETAS PA ŠITAJIEM 30 PĀRI GADIEM no tiem nacpartidiotiem IR NOGREMDĒTAS ..... līdz .... kādam Bolivijas vai Zimbvabes līmenim. ..... Pakaļā tādā, kā reti kur. ... Ar visām no tā izrietošajām sekām . - Par to ar Dziesmusvētkiem un Okupacijas muzejiem .... visa kā, kas pāri par mio, izzagšanu, un visādu govermentparasitu nemitīgu pašvairošanos viss čikiniekos

19.sep 2021 Atbildēt
Ieviņa Reinsone

nu zini Laine - nemaz gads nav pagājis, kad Uk tā arī bija covid pacientus kam pāri 80 uz slimnīcu neveda vai veda tikai izņēmuma gadījumā, ja domāja,ka tiešām var līdzēt. Visi pārsvarā vai nu mājās vai pansionātā dzēra antibiotikas (i/v antibiotikas UK nedrīkst lietot pansion;atos un mājās) un ja palika neciešami slikti , tad paliatīvā aprūpe un end of life care, kas ir visiem neārstējamiem.

19.sep 2021 Atbildēt
Sarmīte Štrausa

Ko Cipules kundze saprot ar cilvēka cienīgu nāvi? Neviens pats nevar noteikt to brīdi, kad tā atnaks, un neviens cits nedrīkst noteikt, kad tai iestāties. Domāju, daudzi piekritīs, ka nomirt savā gultā liktos pieņemai ikvienam. Bez lielām ciešanām, tā vienkārši aizmigt... Taču Cipules teiktais vedina uz domu par eitanāzijas legalizāciju.

20.sep 2021 Atbildēt
Inars

Steidzīgi un ātri atbrīvojiet šo pamuļķe no darba! tas pat nav jāskaidro cik stulbi viņas domu gājieni. Tā ir katastrofa medicīnas nozarē. Ātri prom muļķe! Tos ģenerātus kas viņu iecela amatā arī prom!

20.sep 2021 Atbildēt
Maks

Sāksim ar tevi, lai LV tīrāks gaiss. Ar Cipuli viss ir kārtībā. Un, ja viņa saņem par savu darbu labu samaksu, tad tas ir tikai NORMĀLI. REiropas valstīs dakteri, kas strādā uz ātrajiem dažreiz pelna ap 8000 mēnesī uz ķepas, jo darbs ļoti grūts.

20.sep 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Maks

Viesiem neta debiliem un Cipulei 100% taisnibas..

21.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Mārci,ja uzvedīsies labi,nemēdīsies, iedošu šavu čibriku tev pačamdīt.

22.sep 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Bet tev debilam neta pederastam vairs nekas nepalidzes pret tavi iedzimto stulbumu.

23.sep 2021 Atbildēt
Biruta Kļava

Visu mūžu esmu godīgi strādājusi, maksājusi nodokļus. Tā nu gadījies, ka pēdējos 2 gados esmu savā dzīvē piedzīvojusi smagus triecienus, un tagad lasu, ka man pat nav tiesības (ja man tas būs nepieciešams)izmantot ārsta pakalpojumus. Man rodas jautājums- kā dzīvot tālāk? Esmu tajā kategorijā, kurai , pēc Cipules kundzes teiktā, jānodrošina cienīga nāve.

22.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

kara laikā cienīga nāve bij,ja neglābjami ievainotajam karavīram iedeva pistoli ar 1 patronu.Drīz pensionāriem būs tāpat.

23.sep 2021 Atbildēt

Komentēt