virtuves higiēna

29.aug
Šī darbība var radīt nopietnas problēmas - sākot no saindēšanās ar pārtiku un beidzot ar nepatīkamu ēdiena garšu. Lai izvairītos no riska, labāk izmantot drošas olu pārsišanas metodes, lai jūsu ēdieni būtu ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi, raksta TCH.
25.jūl
Kura ir netīrākā vieta mājās? Visticamāk, minētu tualeti, vai ne? Atvainojiet — griešanas dēlis ir netīrākais, un lūk, kāpēc. Kopš bērnības mums mācīts, ka mikrobi ir visur. Tomēr, lai gan tie var būt visur esoši, dažās vietās to ir daudz vairāk nekā citās.
10.jun
Trauku mazgāšana var šķist vienkārša rutīna, taču patiesībā tā ietekmē virtuves tīrību, higiēnu un pat saimnieku labsajūtu. Ja netiek ievēroti pamatnoteikumi, netīrumi var uzkrāties pat uz svaigi mazgātiem šķīvjiem. Kā pareizi mazgāt traukus un kam pievērst uzmanību, jautā RBC.