Kombuča

Vakar, 19:38
Ziemeļkarolīnas universitātes zinātnieki ir atklājuši, ka kombučas tējā atrodamajiem mikrobiem ir līdzīga iedarbība kā badošanās laikā. Viņu pētījumi publicēti žurnālā “PLOS Genetics”.
15.apr 2024
Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) veiks pārbaudes "Kombuča dzīvības dzēriens" ražošanas uzņēmumā SIA "LKOM", aģentūrai LETA pauda PVD Augu izcelsmes produktu, dzērienu un bioloģiskās lauksaimniecības uzraudzības daļas vecākā eksperte Ilze Lejasbuda.
21.jūl 2021
Kombuča ir raudzēts, viegli dzirkstošs tējas dzēriens. Šis tējas dzēriens satur dažādus antioksidantus, B grupas vitamīnus, enzīmus un organiskās skābes, kas ir labas veselībai. Pagatavo pats savu kombuču, tas aizņems nedaudz laika, bet process ir visai vienkāršs!