Rudens vakaros virtuvē nav nekā labāka par siltu cepeškrāsni un mājās plūstošu garšvielu aromātu. Ķirbis ir īsts sezonas favorīts – bagāts ar vitamīniem, maigi saldens un lieliski piemērots cepumiem, kūkām un kēksiem. Šis ķirbja un kakao kēkss apvieno divas šķietami pretējas pasaules – sātīgu šokolādes garšu un dabiski vieglu, aromātisku ķirbi. Ar recepti dalās “allrecipes.com”.
Atklājot vasaras ogu sezonu, "Rimi Latvia" piedāvā izcept zemeņu kēksu. Cepšanas laikā tas piepildīs virtuvi ar burvīgu, kārdinošu aromātu, un, izņemot no krāsns, būs nepārvarama vēlme nobaudīt silto kēksa šķēli.
Lieldienās var ēst ne tikai raibu raibās olas un dažādus ēdienus, kas gatavoti no tām, bet var izcept kādu īpašu gardumu, palutinot gan savas, gan tuvinieku garšas kārpiņas. Dzīvesstila blogere Kristīne Šeiko piedāvā Lieldienu galdu papildināt ar šokolādes kēksu ar augļiem un fritētiem ķērpjiem.