Atklājot vasaras ogu sezonu, "Rimi Latvia" piedāvā izcept zemeņu kēksu. Cepšanas laikā tas piepildīs virtuvi ar burvīgu, kārdinošu aromātu, un, izņemot no krāsns, būs nepārvarama vēlme nobaudīt silto kēksa šķēli.
Uzkarsē cepeškrāsni uz 190C.
Bļodā savieno miltus, sodu un sāli.
Pievieno sarīvētu citrona miziņu, samaisa un noliek malā.
Citā bļodā ar elektrisko mikseri puto sviestu ar cukuru (3-5 min).
Tad pievieno pa vienai olai un puto līdz vienmērīgai masai.
Pievieno un iemaisa 1 ēdamk. citrona sulas.
Lēnām pievieno miltu maisījumu un grieķu jogurtu, līdz viss ir iemaisīts.
Zemenes sagriež smalkos gabaliņos un tiem pievieno 40 g miltu, apviļā.
Tad pievieno kēksa mīklai un iemaisa.
Samazina karstumu līdz 160C un cep kēksu 1 h jeb līdz kēkss ir izcepies.
Tad ļauj atdzist 20 min.
Pūdercukuru savieno ar 2 ēdamk. citrona sulas un tad aplej kēksu.