Miltiem pieber cepamo pulveri un sodu. Samaisa un izsijā.
Iztīra un sagriež bumbierus mazos gabaliņos vai sarīvē.
Olu masai pievieno miltus, pēc tam iecilā bumbierus un maltas krustnagliņas.
Mīklu ielej keksa formā un liek cepties. Pēc aptuveni 30 minūtēm pārbauda gatavību. Ja keksā iedurot koka irbulīti, pie tā nekas nepielīp, kekss ir gatavs.
Kāpēc premjere Evika Siliņa kolēģiem atgādina par mērenību ēšanas paradumos; ko neuzcels Hosams Abu Meri; kāpēc vajadzīgas slimnīcu padomes; kāpēc Anda Čakša padzen ministrijas vadošos darbiniekus un ko no viņas mēs un pasaule varam mācīties – “Neatkarīgās” saruna ar ārstu Pēteri Apini.