Miltiem pieber cepamo pulveri un sodu. Samaisa un izsijā.
Iztīra un sagriež bumbierus mazos gabaliņos vai sarīvē.
Olu masai pievieno miltus, pēc tam iecilā bumbierus un maltas krustnagliņas.
Mīklu ielej keksa formā un liek cepties. Pēc aptuveni 30 minūtēm pārbauda gatavību. Ja keksā iedurot koka irbulīti, pie tā nekas nepielīp, kekss ir gatavs.
Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!
Teksta tiešraide - īsi un kodolīgi par svarīgāko Ukrainas karā 2024. gada 20. septembrī. Ukraina jau trešo gadu varonīgi aizstāv savu zemi pret agresora iebrukumu.