Vasaras vidus ir kabaču laiks – tie ražo ātri, bagātīgi un reizēm šķiet, ka vairs nezini, ko ar tiem iesākt! Viens no vienkāršākajiem un pārsteidzoši gardajiem veidiem, kā tos izmantot, ir ātrie marinētie kabači burciņā. Ar recepti dalās “NatashasKitchen.com”.
Kabaču sasaldēšana ir lielisks veids, kā saglabāt to vasaras garšu ziemas mēnešos. Šādi glabāti kabači ir lieliski piemēroti dažādiem ēdieniem, tostarp cepšanai. Bet kā to izdarīt pareizi? Dalās “Martha Stewart”.
Kabačus var saglabāt veselus, konservēt vai uzglabāt saldētavā. Galvenais ir zināt, kā pareizi rīkoties, lai dārzeņi nesabojātos. Kabaču sezona sākas augusta pirmajā pusē un ilgst līdz rudenim.
Dienu fonu veidojošie Mēness stāvokļi zodiakā attiecas arī uz dārzkopību. Svarīgas ir ne tikai Mēness fāzes vai tā dēvētās lapu, sakņu, ziedu un augļu dienas, bet arī Mēness atrašanās zodiaka zīmē.