grūbas

30.jūl
Pērļu grūbas, neskatoties uz savu vienkāršību, ir bagāti ar daudzām noderīgām īpašībām. Pēc gastroenterologa teiktā, tie ir nomizoti un pulēti mieži, kas ir bagāti ar B vitamīniem, magniju, dzelzi, kāliju un fosforu.
18.okt 2024
Runājot par veselīgiem graudaugiem, lielākā daļa cilvēku uzreiz iedomājas par auzu pārslām un griķiem. Tomēr ir vēl vieni graudaugi, kas jāēd vismaz reizi nedēļā, īpaši sievietēm.
4.mar 2024
Grūbas ir īsts latviešu ēdiens – sātīgas, pamatīgas, spēcinošas.
3.mai 2021
Pavārgrāmatu autore Signe Meirāne dalījusies ar sacepuma recepti, kura ir ļoti piemērota rudens sezonai.
27.dec 2016
Graudaugu cienītāji jau zina, ka grūbas ir ļoti sātīgs un reizē diētisks ēdiens.