"Kā gan apēst bieti, kāli, kartupeli vai kāpostu stilīgi un ērti? Tā, lai tas nesarežģī dienu, bet gan tikai padara to košāku, sniegdams īstās dabas vērtības un neatkārtojamu garšu?” šo jautājumu uzdeva sev trīs 11. klases skolnieces no Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas.
"Ādažu Čipsi" izmanto gan palmu eļļu, gan saulespuķu eļļu, gan palmu eļļas un saulespuķu eļļas sajaukumu. Taču līdz šā gada beigām "Ādažu Čipsi" ieviesīs izmaiņas ražošanas procesā un kartupeļu čipsu ražošanā izmantos vairs tikai saulespuķu eļļu, ziņo db.lv.
Čipsu zīmols “Ādažu Čipsi” šogad atzīmē 25. jubileju kopš ražošanas uzsākšanas 1993. gadā. Par godu dibināšanas gadadienai zīmola sortiments ir papildināts ar nebijušiem jaunumiem, kā arī pilnveidota “Ādažu Čipsi” vizuālā identitāte.
Turpmāk Valsts asinsdonoru centrā (VADC) katru mēnesi līdz 2017. gada decembrim norisināsies “Čipsu dienas”, kuru laikā katrs donors, kurš, ziedojis asinis Sēlpils ielā 9, Rīgā, saņems jauku pārsteigumu no SIA “Pērnes L”.
Droši vien ikkatrs no mums kaut reizi vēlējies apēst ne pārāk veselīgo uzkodu- čipsus. Tiesa, to var pagatavot arī veselīgi, turklāt tas izmaksās lētāk par veikalā nopērkamajiem našķiem.
Latvijas iecienītākā sāļo uzkodu zīmola "Ādažu Čipsi" apkopotā informācija no jaunākajiem tirgus datiem liecina, ka Latvijas iedzīvotāju svarīgākais kritērijs, izvēloties čipsus, ir to garša. Nemainīgi, jau vairākus gadus pēc kārtas, čipsu cienītāju iemīļotākā ir tradicionālā krējuma un sīpolu garša, kurai līdztekus seko siera, diļļu un tomātu garšas.
AS “Latfood Agroservisa” direktors Ilgvars Krūmiņš informē, ka šogad kā pamatšķirni sāks audzēt pagājušjā gadā izmēģināto kartupeļu šķirni – „Lady Claire”, kas tiks izmantota „Ādažu čipsi” produkcijas ražošanai.
Kartupeļu čipsu ražotāja AS "Latfood" izveidoto Uzturmācības klasi, kurā skaidro pareiza uztura pamatprincipus, līdz šim apmeklējuši 3000 interesentu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmuma pārstāvji.