"Ādažu Čipsi" izmanto gan palmu eļļu, gan saulespuķu eļļu, gan palmu eļļas un saulespuķu eļļas sajaukumu. Taču līdz šā gada beigām "Ādažu Čipsi" ieviesīs izmaiņas ražošanas procesā un kartupeļu čipsu ražošanā izmantos vairs tikai saulespuķu eļļu, ziņo db.lv.
Saulespuķu eļļa sastāva dēļ tiek uzskatīta par vienu no labākajām eļļām, ko izmantot uzturā. Viens no iemesliem - zemais piesātināto tauku līmenis.
Čipsu ražošanā izmanto kartupeļus no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas zemniekiem, kuri audzē piemērotas kartupeļu šķirnes ar atbilstošu kvalitāti.
Čipsu un sāļo uzkodu tirgus Latvijā ir ļoti aktīvs, piesātināts un arī straujš, tajā valda sīva konkurence, atzīst uzņēmumā. Ar zīmolu "Ādažu Čipsi" konkurē vēl vismaz 15 ražotāji, neskaitot privātās preču zīmes, vēsta portāls.