Kādi čipsi vislabāk garšo latviešiem?

© scanpix

Latvijas iecienītākā sāļo uzkodu zīmola "Ādažu Čipsi" apkopotā informācija no jaunākajiem tirgus datiem liecina, ka Latvijas iedzīvotāju svarīgākais kritērijs, izvēloties čipsus, ir to garša. Nemainīgi, jau vairākus gadus pēc kārtas, čipsu cienītāju iemīļotākā ir tradicionālā krējuma un sīpolu garša, kurai līdztekus seko siera, diļļu un tomātu garšas.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" zīmola vadītāja Aija Novicka: "Jaunākie tirgus pētījuma dati apliecina, ka cilvēki izvēlas čipsus primāri pēc garšas, taču arī cena ir izšķirošs fak-tors. Jau vairākus gadus Latvijas iedzīvotāji ir iecienījuši tieši krējuma un sīpolu garšas čipsus, bet, neskatoties uz to, patērētāji kopumā novērtē arī ražotāja popularitāti un piedāvāto produktu klāstu, garšu daudzveidību. Tas nozīmē, ka čipsu cienītāji pieturas pie tradicionālām vērtībām, bet labprāt izmēģina ko jaunu, novērtējot produkta kvalitāti - čipsu kraukšķīgumu, garšas nianses un izcelsmes vietu."

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ar zīmolu "Ādažu Čipsi" ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā.

"Ādažu Čipsi" ir vietējais zīmols, kas regulāri seko līdzi tendencēm un, attīstot jaunus produktus, ņem vērā patērētāju viedokli. "Ādažu čipsi" ir iemantojuši Latvijas iedzīvotāju uzticību tirgū, piedāvājot nemainīgi augstas kvalitātes un mūsdienīgus produktus. Pēdējā laikā produktu klāstu ir papildinājuši jauna veida kartupeļu čipsi, katliņčipsi "Meistardarbs", kā arī nule sabiedrība ir iepazīstināta ar līdz šim nebijušu čipsu veidu - vafeļčipsiem.

Svarīgākais