Receptes

27.jūl 2024
"Kāruma" sieriņus iespējams pārvērst gardā kūkā. Pat cept nevajadzēs!
19.jūl 2024
Lai pagatavotu ceptu kabaču uzkodas, nepieciešami vien kabači, milti, olas un sāls. Garšvielas - pēc katra paša gaumes.
11.jūl 2024
Ja jūti, ka banānus vairs nevēlies ēst svaigā veidā, tad no tiem iespējams pagatavot patiesi gardu desertu – banānmaizi, kas būs pa spēkam kā ēdiena gatavošanas entuziastiem, tā arī cilvēkiem, kas pirmo reizi izmēģinās roku maltītes gatavošanā.
4.jūl 2024
Viegls un vasarīgs ēdiens - draudzīgs gan maciņam, gan arī tievētājiem.
1.jūl 2024
Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka recepti, saskaņā ar kuru ēdiena gatavošana neazņems vairāk nekā 10 minūtes.
25.jun 2024
Aukstajai zupai ir bezgala daudz variāciju un katrai ģimenei noteikti ir ava iecienītākā recepte. Mēs piedāvājam savu variāciju aukstjaai zupai.
20.jun 2024
Līgo svētku galvenā sastāvdaļa ir ugunskurs, ap kuru dziedam dziesmas, ejam rotaļās un pavadām laiku ar mīļajiem. Nereti rodas arī vēlme ugunskurā pagatavot kādu gardu maltīti, bet svarīgi ir atcerēties, ka Līgo ugunskurs nav tas pats ugunskurs, uz kura varam gatavot. Lai sagatavotos svētku galda klāšanai pie dabas, “Maxima Latvija” kopā ar pieredzējušo ekspedīciju vadītāju Andžeju Reiteru ir sagatavojusi noderīgas receptes un padomus, kā droši sagatavot ugunskuru gatavošanai, lai maltīte izdotos kā iecerēta.
18.jun 2024
Tas ir mīts, ka Jāņu siera siešanai neder veikala piens. Pārliecinājāmies, ka der ļoti labi, pat gatavojot šo sieru pēc tradicionālas receptes.
12.jun 2024
Alus ir viens no senākajiem un ar tradīcijām apvītākajiem dzērieniem visā pasaulē. Bez tā nav iedomājami arī gaidītākie vasaras svētki Latvijā – Līgo. Alus daudzveidība ļauj to baudīt ne tikai kā dzērienu, bet arī izmantot kā īpašu sastāvdaļu dažādās ēdienu receptēs, maltītei piešķirot unikālu garšu un smaržu.
7.jun 2024
Lasis ir augstvērtīgs produkts, bagātīgs ar virkni veselībai nepieciešamām uzturvielām, ko uztura speciālisti iesaka baudīt vismaz divas reizes nedēļā. Lai tā garšu padarītu interesantāku, “Maxima Latvija” meklē jaunu iedvesmu pie Raimonda Zommera un to atrod austrumnieciskās notīs, lai cik neparasti tas neizklausītos priekš laša. Šīs nedēļas iedvesmas recepte – laša fileja ar Indijas garšu.