Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Jūtubere Beta un "Singapūras satīna" mūziķis izšķīrušies

© Instagram, «Rīga TV24» publicitātes

«Es tikko izšķīros!» ciemodamās «Rīga TV 24» kulinārijas raidījumā «La Dolce Vita. Ar Roberto», publiski paziņoja šā gada «Supernovas» dziesmu konkursa fināla vadītāja, provokatīvā jūtubere Beta Beidz jeb īstajā vārdā Beāte Bērziņa (23), kas tiek dēvēta arī par Latvijas jauno sekssimbolu. Pēc pāris gadu draudzības Beāte nupat izšķīrusies ar grupas «Singapūras satīns» mūziķi Jāni Krīvēnu.

Jaunumus savā privātajā dzīvē Beāte atklāja, runājot par dzīvniekiem. «Man šobrīd nav mājdzīvnieku. Es tikko izšķīros. Mums ar puisi bija sunītis, bet tagad viņš dzīvo pie bijušā puiša, un es ik palaikam sunīti satieku,» pastāstīja Beāte. Kā iepriekš minēts medijos, 2018. gada nogalē Beta ar draugu Jāni no patversmes paņēma suni - pekinieti Pūču.

Runājot par attiecībām ar draugu, Beāte savā «YouTube» kanālā ir bijusi vaļsirdīga un atklājusi: «Nevaru iztikt bez attiecībām, jo vajag uzmanību, laikam esmu nepašpietiekama. Attiecības ar Jāni ir pirmās ilglaicīgākās līdz šim manā mūžā, ilgāk par pieciem mēnešiem ne ar vienu neesmu bijusi kopā. Es vispār negribu precēties. Neredzu tam jēgu, turklāt man ir bail no saistībām, šausmīgas bailes.»

Sarunā ar Roberto kulinārijas raidījumā «La Dolce Vita. Ar Roberto» Beta neslēpa, ka viņai ļoti patīk ne vien suņi, bet arī žurciņas un čūskas. «Man ļoti patīk čūskas. Ja es gribu čūsku, tad man viņai ir jādod uzturā lietot peles, bet es mīlu peles un nevaru dot savai čūskai peles!» Kā atzina Beāte, pirms pieciem gadiem viņa vienā dienā kļuvusi gan par veģetārieti, gan vegāni.