Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Maija Rozīte-Krištopane vēlas, lai cilvēki viņu labāk iepazīst

© Ekrānuzņēmums no Instagram

TV un radio personība Maija Rozīte-Krištopane, sākot ar šā gada janvāri, sākusi dalīties ar savām ikdienas gaitām interneta sociālajā platformā «Instagram», kur nu jau viņai ir vairāk nekā 12 000 sekotāju. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Maija pastāstīja, kāpēc viņa nolēma kļūt aktīva sociālajā vietnē un kādu saturu viņa izlemj publicēt.

«To, ka pievienojos «Instagram», nevar nosaukt par ideju. Vienkārši būšana sociālajos tīklos jau kļuvusi par mūsdienu dzīves pašsaprotamu sastāvdaļu. Ilgu laiku gan mēģināju šim faktam pretoties. Kādā mirklī sapratu, kāpēc to nepieņemt un neizmantot. Galu galā es pārstāvu profesiju, kurai tas nāk par labu, ka esmu sociālajos tīklos, un tagad esmu apmierināta, ka esmu sociālajā platformā. Man liekas, ka ar šo instrumentu var lieliski atspoguļot savu profesionālo darbību. Esot «Instagram», mans mērķis nav iepazīstināšana ar privātajām lietām. Šajā vietnē, visticamāk, var nolasīt arī to, kāda es esmu kā cilvēks.

Tie, kas man ir pievērsuši uzmanību un seko «Instagram», droši vien jau ir sapratuši, ka savu profilu nepadaru par ieskatu privātajā dzīvē. Tas nav mans ģimenes albums. Es vienmēr esmu teikusi, ka pats lielākais novērtējums un vērtīgākais kompliments man saistās ar darbu, nevis privāto dzīvi. Pats foršākais ir dzirdēt no cilvēkiem, ka viņi mani radio ēterā klausās jau vairākus gadus.

Skaidrs, ka jebkurai sievietei un jebkuram cilvēkam, kas rūpējas par savu izskatu un veselību, ir patīkami dzirdēt arī par to pozitīvas atsauksmes.

«Instagram» sniedz iespēju, lai par mani cilvēki vairāk uzzinātu. Tāpēc liekas, ka ir diezgan atbilstoši un piemēroti izmantot šo sociālo vietni. Saturs, ko es publicēju, varbūt arī izskatās kā pārdomāts, bet patiesībā tas ir tāpēc, ka katru savu soli es nedokumentēju. Vairākas dienas mēdzu arī neko nepublicēt. Tā kā saprotu, ka esmu «Instagram» jauniņā, tad savu bilžu albumu vajag ik pa laikam papildināt un būvēt,» savu iesaistīšanos sociālajā vietnē pamato Maija Rozīte-Krištopane.