Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Dimitere par Kiviča izteikumiem: Pie visa vainīga Skulme

© F64 Photo Agency

Jau ziņojām, ka vienā no savām jaunākajām tiešraidēm sociālajā vietnē «Facebook» mūziķis un grāmatu autors Andris Kivičs, kurš šobrīd kopā ar savu izredzēto Lieni Skulmi dzīvo ārpus Latvijas, dziesminiekam Kasparam Dimiteram veltīja nopietnu apvainojumu, atklājot, ka savulaik Dimiters esot sēdējis cietumā par sievietes izvarošanu.

«Andris ir pazaudējis galvu un sirsnību, kas viņam piemita. Visi tie raidījumi «Rampas ugunīs», kurus viņš vadīja, bija sirsnīgi. Viņš pret cilvēkiem attiecās sirsnīgi. Tā viņa bērnišķīgā sirds, kas piemīt daudziem, tagad tiek iznīcināta. Un sieviete to var izdarīt ar savu varu. Liene apvij viņam rokas ap kaklu, bet tās ir čūskas rokas, nevis sievietes. Sieviete nevar būvēt uz citu asarām savu laimi. Viņa nekad nebūs laimīga. Abu bērni cietīs. Andrim ir tik skaistas meitenītes. Arī Lienei ir bērni. Pieci bērni jau cieš. Kaspars Andrim uzrakstīja dziesmu, zvanīja un teica, ja tu gribi, mēs satiksimies. Jo Andris arī ir kristīts pareizticībā. Te ir tā lielā sāpe. Andris bija normāls cilvēks, bet pie visa vainīga sieviete. Sieviete ir tā, kas var glābt vīrieti, un sieviete ir tā, kas var pazudināt. Šajā gadījumā ir vainīga Liene. Viņa tā rīkoties nedrīkstēja. Ir sievietes, kas var tuvināt Dievam, un ir sievietes, kas var tuvināt velnam. Šobrīd Liene sevi un Andri tuvina velnam. Tas ir liels grēks, ko viņa šobrīd dara pret sevi, Andri, pret saviem bērniņiem. Pret savu dzimtu, nesājot šo Skulmes vārdu. Tas, ka sieviete var tā aizvilkt vīrieti prom no ģimenes. Prom no bērniem. Kādu sodu sev pelna? Daudzi cilvēki cieš līdzīgi kā viņi ar savām atkarībām un kaislībām. Šis ir ļoti īpašs gadījums, kas sabiedrībai liekas kā norma. Tā ir bezkaunība un nekaunība.

Sievām nekad nevajag pamest savus vīrus. Jārēķinās, ka pasaule ir tāda, ka vīrietis tiek kārdināts. Vajag saprast, ka Andris šobrīd ir upuris. Vīrieši pašā būtībā ir bērnišķīgi. Ja vīrietis krīt, es nesaku, ka viņu vajag attaisnot. Bet es nevaru iedomāties savu laulību, ja vīram es nespētu piedot. Kaspars vienmēr, kad kritis, ir lūdzis man piedošanu. Tā ir vērtība. Viņš vienmēr ir cēlies un atgriezies,» tā Dimitera sieva.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā vai www.vz.lv