Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Zvaigžņu vēstījumi 12 zodiaka zīmēm 2019. gadā

© Shutterstok

Uzzini, kas tevi sagaida jaunajā – 2019. – gadā. Katras zodiaka zīmes pārstāvjiem ieteicams ieklausīties, kurās dzīves situācijās būt piesardzīgam, kurās ļaut vaļu radošām un biznesa izpausmēm, kad pievērsties veselīgam dzīvesveidam, vaļaspriekam un kad ar pilnu krūti baudīt izklaides vai doties ceļojumos.

Auns. Ugunīgās stihijas pārstāvim Aunam gads iesāksies ar aktīvu noti. Būs liela vēlme iesaistīties dažādos projektos, pierādīt sevi priekšniecības acīs. Darba būs daudz, laika maz, tāpēc kaut kas var palikt arī nepadarīts. Ziemas mēnešos rūpējies par savu veselību, pārslodze darbā var tikai kaitēt. Kaut arī tev ne pārāk patīk ieklausīties padomos, un parasti tu rīkojies uz savu galvu, tomēr varbūt sekojošā informācija būs noderīga. Līdz pat martam laiks nav pārāk piemērots jaunu lietu uzsākšanai, bet sekmīgi vari turpināt iesākto. Pavasarī uzlabosies finansiālā situācija, kā arī ir iespējams, ka saņemsi darba piedāvājumu. Tikai neesi pārsteidzīgs ar lēmuma pieņemšanu. Maijā tavs garastāvoklis būs nebēdnīgs, vēlēsies mīlēt, atpūsties, izklaidēties un ceļot. Starp citu, arī vasaras mēneši piemēroti pasaules apceļošanai. Septembrī zvaigznes iesaka visu uzmanību veltīt karjeras veidošanai, savukārt gada nogalē apgriezienus samazināt.

Vērsis. Kopumā veiksmīgs gads, sevišķi tā pirmā puse. Pastāv iespējas noslēgt izdevīgus līgumus, izveidot jaunus kontaktus, sadarboties ar ārzemju partneriem. Līdz pat jūlijam labvēlīgs periods karjeras izaugsmei, sevišķi tad, ja ir zināmas iestrādes. Arī septembris der plānu kaldināšanai, jaunu lietu uzsākšanai. Ja tu jau sen kāro uzsākt savu privāto biznesu, tad nevelc garumā un dari to! Pēc labi padarīta darba Vērsim patīk kārtīgi atpūsties, un kāpēc gan lai viņš to nedarītu? Tātad atvaļinājumam piemērotāks laiks būs kādā no vasaras mēnešiem vai decembris. Sākot no oktobra līdz pat jaunajam gadam, svarīgi nepārtērēt enerģiju, jācenšas koncentrēties uz galveno, svarīgāko. Kaut arī visiem sen skaidrs, ka esi darbaholiķis, tomēr centies rast iespēju pabūt kopā ar tuviniekiem. Mīļotais cilvēks būs sailgojies pēc tevis, bērni tāpat. Ziemassvētki ir laiks, kad ģimenei vēlams būt kopā, tāpēc neieplāno komandējumu!

Dvīņi. Duālajam zīmes pārstāvim gads pilnībā atbildīs viņa zodiaka zīmes nosaukumam. Viss mainīsies - garastāvoklis, vēlmes, materiālā situācija, attiecības. Brīžiem pie visa «vainīgs» būsi pats, reizēm planētu stāvoklis, kas ietekmēs situāciju bez tavas ziņas. Laika periodu no jūlija līdz septembrim vari izmantot kā darba jautājumu kārtošanai, tā arī atpūtai, galvenais, lai viens netraucētu otram. Kādam pastāv labas iespējas realizēt savus sapņus un ieceres, sevišķi jau pateicoties jaunizveidotiem kontaktiem. Rudens un ziemas mēnešos vēlams pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam. Ja nevēlies, lai slimība pārsteidz tevi nesagatavotu, vari apmeklēt SPA kompleksu, ielūkoties trenažieru zālē vai aizdomāties par diētu. Tuvojoties Ziemassvētkiem, vēlēsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar tuviniekiem. Brīvajiem Dvīņiem īstais brīdis izteikt kādam priekšlikumu uzsākt kopdzīvi.

Vēzis. Juteklīgajam un emocionālajam Vēzītim gads iesāksies ar pārbaudījumiem. Labāk pievērsties iesākto lietu turpināšanai, nevis uzņemties jaunus pienākumus. Arī attiecību jomā var sanākt kāda saķeršanās - kuram ar mīļoto cilvēku, kuram ar kolēģi darbā. Katrā ziņā jāsaudzē savas emocijas un veselība, nevajadzētu uzņemties lietas, ar kurām neesi spējīgs tikt galā tikai tāpēc, lai kādam kaut ko pierādītu. Sākot no marta līdz pat septembrim, tev uzspīdēs saulīte, pieaugs enerģija, parādīsies jaunas iespējas. Vari slēgt līgumus, veidot sadarbības kontaktus, arī privātā jomā neklāsies slikti. Tajā pašā laikā svarīgi neieslīgt zināma veida pašapmierinātībā, nepadoties slinkumam un neuzskatīt visu par pašsaprotamu, tad arī liktenis būs tev labvēlīgs! Gada izskaņā noteikti varēsi plūkt sava darba augļus. Protams, kā jau ģimeniskās zīmes pārstāvis, svētku laiku vēlēsies pavadīt kopā ar saviem mīļajiem un rūpēsies, lai viņi tiktu lutināti un apdāvināti.

Lauva. Lauvas, uz priekšu! Šis ir jūsu laiks, veiksme smaidīs gandrīz visa gada garumā, izņemot oktobri! Jau sākot no janvāra pirmajām dienām, vari aktīvi darboties - veidot karjeru, iesaistīties sabiedriskajās aktivitātēs, izmēģināt ko jaunu, nebijušu un saprāta robežās riskēt! Tas, ko paveiksi laika posmā līdz pavasarim, vēlāk simtkārt atmaksāsies, tāpēc saņemies un neslinko. Martā neko būtisku pasākt nevajadzētu, bet aprīlī atkal droši vari pievērsties biznesa lietām. Savukārt, kas attiecas uz mīlas jomu, tad šajā ziņā vari izpausties vasaras mēnešos, sevišķi tuvojoties savai dzimšanas dienai. Iespējams, ne viens vien cilvēks, vai tas būtu rads vai draugs, vai kolēģis, šogad var lūgt tavu atbalstu. Centies, protams, palīdzēt, tikai neļauj, lai tevi sāk izmantot. Ikvienam cilvēkam reizēm vairāk jādomā par sevi, nevis citu likstām. Jaungada laiks paies interesantās nokrāsās. Tevi var pārsteigt kāds pēkšņs ielūgums, varbūt pavisam negaidīti dosies svinēt svētkus uz citu valsti.

Jaunava. Gada sākums Jaunavai paies tādā kā nelielā migliņā, īsti nebūs skaidras prioritātes vai arī būs, bet nespēsiet tās realizēt. Iespējams, analītiskums šoreiz nepalīdzēs, labāk likt lietā intuīciju. Svarīgi savā dzīvē ielaist jaunas vēsmas un atbrīvoties no konservatīvisma. Darba jautājumu kārtošanai piemērotāks marts, maijs, kā arī rudens mēneši. Daudz laika, iespējams, tiks veltīts dažādu kursu apmeklēšanai, tomēr raugies, lai visi nav saistīti tikai ar profesionalitātes paaugstināšanu, bet ir arī sirdij tuvi. Ja atradīsi hobiju, iegūsi jaunus domubiedrus, kas tev var palīdzēt sapņu īstenošanā! Attiecībā uz privāto sfēru, situācija vairs nav tik spīdoša, katrā ziņā necenties skaidrot ar kādu attiecības, ja labi saproti, ka rezultāts būs problemātisks. Labāk veiksies Jaunavām, kas nesen iepazinušās, nevis tām, kas jau ilgus gadus pavadījušas kopdzīvē. Gada ietvaros vēlams daudz ceļot, apmeklēt kultūras pasākumus un paplašināt redzesloku.

Svari. Diemžēl radošajai un sabiedriskajai Svaru zīmei gads iesāksies nedaudz depresīvi. Tevi neapmierinās apkārt notiekošais, jo kā darbā, tā mājās viss nenotiks pēc tava prāta. Vispār jau tas velns nav tik melns, kā mālē, vienkārši meklē citas iespējas, risinājumus, izraujies no rutīnas! Varbūt pienācis laiks ko mainīt vai pateikt kādam, ko par viņu domā, nevar jau vienmēr mīļā miera labad dzīvot ar visiem harmonijā. Sieviešu kārtas pārstāves garastāvokļa un pašsajūtas uzlabošanai var pievērsties skaistumkopšanai. Kāda, lai mainītu savu frizūru, cita, lai sāktu nodarboties ar šo jomu profesionālā kontekstā. Tāpat gada sākumā vēlams ceļojums uz siltām zemēm. Iespējams, tiekšanās pēc brīvības var radīt spriedzi partnerattiecībās. Ja neesi gatavs (a) kopdzīves uzsākšanai, neuztraucies, gan pienāks īstais brīdis, un viss notiks dabiskā ceļā. Kaut kādā ziņā tu tieksies pēc apkārtējo uzmanības, atbalsta, jo varbūt jutīsies vientuļi, tomēr neviens jau neliedz meklēt domubiedrus, iziet sabiedrībā.

Skorpions. Gada sākums samērā veiksmīgs, sevišķi jomās, kas attiecas uz profesionālo kontekstu. Tajā pašā laikā nevajadzētu zaudēt modrību, atrodoties uz ceļa vai sportojot, jo nav izslēgts traumatisma risks. Ja esi nolēmis iegādāties nekustamo īpašumu, remontēt dzīvokli vai mainīt dzīvesvietu, tad ieplāno šos pasākumus uz pavasara mēnešiem, sevišķi jau aprīli. Maijs, jūnijs un jūlijs piemērotāki privāto attiecību kārtošanai, ceļošanai, nevis darba jautājumu risināšanai. Biznesa lietas labāk risināt, sākot no septembra, kad darījumi būs veiksmīgāki, kontaktus vieglāk veidot, arī pats Skorpions jutīsies labāk. Attiecību veidošanai piemērotāks vasaras periods, bet tiem, kas jau precēti, iespējams, nāksies risināt budžeta, kopīgo finanšu darījumus. Centies sabalansēt darba lietas ar hobijiem un privāto sfēru, kā arī materiālo ar filozofisko, tad jau viss ritēs savu gaitu. Decembrī būs daudz pārdomu par dzīvi, varbūt mazliet nomākta oma, tomēr to uzlabos kopā būšana ar tuviem un mīļiem cilvēkiem.

Strēlnieks. Janvārī un februārī vēlams pievērsties veselīgam dzīvesveidam - vari apmeklēt deju nodarbības, sporta zāli vai sekot līdzi uzturam. Tuvojoties pavasarim, gaisā virmos mīlas vēsmas, būs grūti pretoties pretējā dzimuma valdzinājumam neatkarīgi no tā, vai esi brīvs vai precēts cilvēks. Iespējams, jūnijā un jūlijā privātās dzīves tēmām traucēs spriedze darbā, būs svarīgi izvēlēties prioritātes. Kāda dzīvē ienāks jaunas attiecības, bet svarīgi, lai netraucētu bijušās. Pārāk nešķiedies ar naudu, plāno savus tēriņus, sevišķi tad, ja esi no kāda aizņēmies. Nepatiks, ja kāds ierobežos tavu neatkarību, tomēr brīžiem neko nespēsi iebilst, būdams finansiāli atkarīgs. Decembra mēnesis izrādīsies labvēlīgs, jo īpaši laikā ap tavu dzimšanas dienu. Vari atļauties kādu braucienu, jo noteikti esi noilgojies pēc citu tautu kultūras, mākslas, reliģijas vai vienkārši ceļojuma baudīšanas prieka. Kādam atpūtas laikā uzsmaidīs veiksme mīlas jomā.

Mežāzis. Jau sākot no gada pirmā mēneša, būs aktīvi jādarbojas, ja negribi palaist garām kādu veiksmīgu darījumu. Nesāc strīdēties ar kolēģiem vai izrādīt savu stūrgalvību priekšniecībai, tad lietas ies no rokas. Martā pieaugs tava vēlme paaugstināt profesionālās zināšanas, tāpēc meklēsi iespējas piedalīties dažādos semināros. Atceries, ka redzesloku var paplašinā, arī ceļojot un iepazīstot ārzemnieku pieredzi darba lietās. Tāpat noderēs seno mācību apgūšana, tādu kā astroloģija, fen šui un litoterapija. Katrā ziņā filozofiskie pasaules uzskati tev kā pārāk nopietnajam Mežāzim nebūt nenāks par sliktu. Pavasaris piemērots jaunu lietu uzsākšanai, kontaktu dibināšanai, līgumu slēgšanai, tāpēc nesēdi uz lauriem, bet iesaisties visur, kur vien iespējams. No jūnija līdz septembrim vari ieplānot atvaļinājumu, atpūsties, jo šis laiks biznesa lietu kārtošanai nebūs piemērots. Savukārt pēc tam atkal ar pilnu krūti vari mesties iekšā darījumos. Gada izskaņā centies rast laiku, lai būtu kopā ar ģimeni, ievērotu Ziemassvētku tradīcijas, apmeklētu attiecīgos kultūras pasākumus un uzņemtu viesus savā namā.

Ūdensvīrs. Gada sākumā Ūdensvīrs būs nolēmis nedaudz paslinkot, pabaudīt dzīvi vai vienkārši atpūsties. Kādu var skart veselības problēmas, tomēr, visticamāk, to cēlonis būs stress, nespēja atslābināties. Ieteicamas pirts procedūras, relaksējošas masāžas, meditācija, pievēršanās vaļaspriekam. Darba jomā labāk veiksies no aprīļa līdz jūlijam, tāpēc jau laikus saplāno visu, lai kaut ko nepalaistu garām. Ja nepieciešams, vari mainīt profesiju, tomēr neko nedari, mirkļa iegribu vadīts. Tiem zīmes pārstāvjiem, kuriem ikdienā daudz jāpārvietojas ar personisko auto vai kuriem darbs saistīts ar pasažieru pārvadāšanu, jābūt piesardzīgiem pie stūres. Izklaidība un nogurums var izraisīt nepatīkamas situācijas uz ceļa. Jaunu lietu uzsākšanai, projektu realizēšanai piemērotāks būs novembris un decembra sākums, bet septembrī vari doties ceļojumā, pagarināt vasaras baudīšanu siltajās zemēs. Arī gada nogalē vari atpūsties, vēlams, kopā ar mīļoto cilvēku. Jaungada naktī noteikti nepiemirsti iedomāties kādu vēlēšanos.

Zivis. Svarīgu lietu risināšanai jāizmanto gada sākums, laiks līdz pat aprīlim. Vari izpausties darba jomā, veidot partnerattiecības, nostiprināt savas pozīcijas sabiedrībā, kā arī pievērsties radošām aktivitātēm. Janvāris īpaši piemērots jaunu projektu realizēšanai, sevišķi tādu, kas jau sen loloti. Vienīgais, pievērs uzmanību lietas finansiālajai pusei, neieguldi vairāk, nekā nepieciešams, kā arī neaizraujies ar citu cilvēku apdāvināšanu vai naudas aizdošanu. Materiāli atbildīgajām personām jāseko līdzi tam, kas notiek firmā, jārūpējas, lai dokumenti būtu sakārtoti. Tracinās tas, ka brīžiem situācijas risināsies pašas no sevis, un tu tikai noraudzīsies, kā viss notiek bez tavas ziņas. Sevišķi piesardzīgam jābūt septembrī, bet, sākot no oktobra, viss atkal nostāsies savās vietās, un tu varēsi atvilkt elpu. Ļoti būtiski, lai šogad tev blakus būtu saprotoši cilvēki, kas uzklausa un atbalsta tavas ieceres. Liels troksnis un masu pasākumi, kā parasti neaizraus, tomēr tas nenozīmē, ka jāpaliek mājās, sevišķi jau svētku laikā gada izskaņā.