Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Māra un Goran Gora svin laulības desmito jubileju

Māra un Jānis ar bērniem – meitu Ronju un dēlu Ezru Klāvu – jūras krastā savas laulības desmitgadē atjaunoja laulības zvērestu, kā arī savu mīlestību nostiprināja ar jauniem laulības gredzeniem. © Māras Upmanes-Holšteines privātais arhīvs

Grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmane-Holšteine (33) un mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis jeb plašāk pazīstams kā Goran Gora (34) šovasar svinēja desmit gadu kāzu jubileju. Abu laulībā dzimuši divi bērni Ronja Upmane-Holšteine (4) un Ezra Klāvs Holšteins-Upmanis (gads un 10 mēneši).

«Mūsu attiecību sākumā bijuši posmi, kad bijām pašķīrušies viens no otra. Iespējams, tā arī ir mūsu savienības atslēga, jo vienmēr atceramies atšķirtību vienam no otra. Šie posmi, kad neesam kopā, vienmēr bijuši grūtāki nekā posmi, kad esam kopā un strīdamies. Mēs zinām, cik slikti bija vienam bez otra. Toreiz bijām jauni un muļķi, kas gaidīja viens no otra ideālus, līdz beidzot sapratām, ka arī paši neesam ideāli. Toreiz smejoties, pa jokam viens otram teicām: ja jau trešo reizi esam satikušies, tad ir jāprecas,» attiecību pirmsākumus atminas Māra Upmane-Holšteine.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv