Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2011

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Padome pirmdienas pēcpusdienā lems par pasaules čempionāta hokejā atņemšanu Baltkrievijai, ziņo IIHF procesiem pietuvinātais Šveices interneta portāls "Watson.ch".
17.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Vācijas uzņēmums "Nivea" nesponsorēs pasaules čempionātu hokejā, ja tas notiks Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, piektdien kompānija publiski paziņoja sociālajā vietnē "Instagram".
16.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Vienkāršākais ceļš būtu pasaules čempionātu hokejā rīkot Latvijā, pēc šonedēļ notikušās Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) vadības vizītes Baltkrievijā sarunā ar Somijas nacionālā radio pārstāvi pavēstīja IIHF viceprezidents no Somijas Kalervo Kummola.
13.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Šonedēļ notikusī Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) vizīte Baltkrievijā bija lietišķs, nevis draudzīgs pasākums, cenšoties atspēkot kritiku, pauž IIHF prezidents Renē Fāzels.
13.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Ņemot vērā miermīlīgu protestu vardarbīgu apspiešanu Baltkrievijā, neredzu iespēju Minskā organizēt Pasaules Čempionātu hokejā, otrdien mediju pārstāvjiem sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).
12.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Pasaules čempionāts hokejā 2021.gadā nenotiks Baltkrievijā un Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) intensīvi meklē alternatīvas, svētdien vēstīja Šveices interneta medija watson.ch hokeja apskatnieks Klauss Caugs, ziņo portāls lsm.lv.
28.dec 2020 Portāls nra.lv
Latvijas valdība brīdina, ka no pasaules čempionāta (PČ) hokejā rīkošanas Rīgā atteiksies, ja tas notiks arī Minskā, bet Latvijas Hokeja federācija (LHF) aicina nesaistīt politiku ar sportu, vēsta TV3 raidījums "Nekā Personīga".
6.sep 2020 Portāls nra.lv
Bija plānots, ka nākamā gada pavasarī Latvija un Baltkrievija kopā organizēs pasaules čempionātu hokejā. Taču pēc Baltkrievijas prezidenta vēlēšanām un tām sekojošajiem protestiem premjers Krišjānis Kariņš (JV) ir paziņojis, ka Latvija šādai kopdarbībai vairs nav gatava. Kāds ir iedzīvotāju viedoklis, skaidrots TV3 raidījumā "900 sekundes".
6.sep 2020 Portāls nra.lv
Ministru kabinets rīt, 17.augustā, ārkārtas sēdē varētu uzklausīt iespējamās rīcības saistībā ar pasaules čempionāta (PČ) hokejā rīkošanu kopā ar Baltkrieviju, informēja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).
16.aug 2020 Ziņu aģentūra LETA
2021.gada pasaules čempionāts hokejā netiks pārcelts uz Šveici, tādējādi meistarsacīkstes norisināsies Rīgā un Minskā, ziņo Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF).
1.mai 2020 Ziņu aģentūra LETA
Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) ceturtdien publicējusi Latvijas izlases visu laiku labāko hokejistu sešinieku, tajā iekļaujot Arturu Irbi, Sandi Ozoliņu, Kārli Skrastiņu, Helmutu Balderi, Sergeju Žoltoku un Oļegu Znaroku.
1.mai 2020 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase ieņem desmito, bet sieviešu - 22.vietu piektdien publicētajā Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) pasaules rangā.
24.apr 2020 Ziņu aģentūra LETA
Kad Starptautiskā hokeja federācija atcēla 2020. gada pasaules čempionātu, sākās runas par to, ka 2021. gada čempionāta tiesības tiks atdotas Šveicei, bet sākotnēji paredzētais turnīrs Baltkrievijā un Latvijā tiks pārcelts uz 2022. gadu. Šajā sakarā Šveices portāls Watson.ch sev zināmā veidā uzzinājis, ka ticamākajā versijā nākamgad čempionāts notiks sākotnēji paredzētajās pilsētās Minskā un Rīgā.
17.apr 2020 Ēriks Strauss
 Štatu samazināšana Latvijas Hokeja federācijā (LHF) šobrīd neietekmē gatavošanos 2021.gada pasaules čempionātam, aģentūrai LETA apgalvoja LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.
30.mar 2020 Ziņu aģentūra LETA
No otrdienas "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā sākusies biļešu pārdošana uz vienīgajām šīs sezonas Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēm "Arēnā Rīga", informē Latvijas Hokeja federācija.
25.feb 2020 Ziņu aģentūra LETA
Aizsargs Oskars Bārtulis, kurš piektdien atklātā vēstulē atzina, ka aizpērn izdarītais paziņojums pieņemt Krievijas pilsonību bija sasteigts un nepārdomāts solis, varēs atgriezties Latvijas izlasē, atklāja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.
21.feb 2020 Ziņu aģentūra LETA
Nākamā gada Pasaules čempionāta motokrosā MXGP klasē posma organizēšanai un sagatavošanās darbiem 2021.gada pasaules čempionāta hokejā vīriešiem kopumā tiks piešķirti 520 000 eiro, liecina šodien valdības sēdē pieņemtais.
10.dec 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase sestdien ar zaudējumu un izcīnītu otro vietu noslēdza "Turkish Airlines” Četru nāciju turnīru, piekāpjoties Baltkrievijas izlasei.
9.nov 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Liepājā aizvadīs trešo un pēdējo "Turkish Airlines” Četru nāciju turnīra spēli, kurā tiksies ar Baltkrievijas valstsvienību.
9.nov 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas Hokeja federācijai (LHF) tuvākajā laikā jāsagatavo oficiāla vēstule, kas kopā ar detalizēti sagatavotiem hokeja čempionāta organizēšanas izdevumu aprēķiniem jāiesniedz Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM), lai iegūtu nepieciešamo finansējumu čempionāta organizēšanai, informēja ministrijā.
8.nov 2019 Ziņu aģentūra LETA