Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2011

Pasaules hokeja čempionāts šogad norisināsies divās Čehijas pilsētās – galvaspilsētā Prāgā un Ostravā, kur spēles aizvadīs arī Latvijas izlase, ziņo TV3.lv
16.apr Portāls nra.lv
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja šodien atbalstīja 700 000 eiro piešķiršanu 2023.gada pasaules hokeja čempionāta norisei galvaspilsētā.
15.dec 2022 Portāls nra.lv
Šodien noslēgsies pieteikšanās biļešu izlozei uz Latvijas izlases spēlēm 2023.gada pasaules hokeja čempionātā, kas norisināsies Rīgā.
12.okt 2022 Ziņu aģentūra LETA
Šveices vīriešu hokeja izlase pasaules čempionātā Helsinkos otrdien finišēja pirmā A grupā.
24.mai 2022 Ziņu aģentūra LETA
Latvija ir gatava uzņemt daļu 2023.gada pasaules čempionāta hokejā, ja tajā nepiedalīsies sportisti un funkcionāri no Krievijas un Baltkrievijas un ja čempionāta rīkošanā nebūs iesaistītas jebkādas citas personas no šīm valstīm, par Nacionālajā sporta padomē ceturtdien lemto aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrija (IZM).
19.mai 2022 Ziņu aģentūra LETA
photo_camera
Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta B grupas sestajā spēlē pagarinājumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:1) zaudē Somijai.
30.mai 2021 Ziņu aģentūra LETA
Sporta draugu kluba "Namejs" vecbiedrs, mūziķis Gunārs Meijers kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Preses klubs" dalījies ar viedokli par notikumiem, kas saistīti ar hokeja čempionāta norisi Latvijā.
26.mai 2021 tautaruna.lv
 Latvijas hokeja izlases spēlētāji ceturtdien komandas sapulcē pirms gaidāmā pasaules čempionāta Rīgā par kapteini izraudzījušies Kasparu Daugaviņu, piektdien sarunā ar Latvijas Televīziju teica Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.
21.mai 2021 Ziņu aģentūra LETA
Pirmdien pasaules hokeja čempionāta rīcības komiteja izskatīja provizoriskus variantus par skatītāju ielaišanu uz pasaules hokeja čempionāta spēlēm Rīgā, bet nekādus lēmumus vēl nepieņēma, pastāstīja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretāra vietnieka, Sporta departamenta direktors Edgars Severs.
19.apr 2021 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases spēlētāji nepagūs vakcinēties pirms 2021.gada pasaules čempionāta sākuma, apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.
14.apr 2021 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase Rīgā gaidāmā 2021.gada pasaules čempionāta atklāšanās mačā tiksies ar šī sporta veida dzimteni Kanādu, informē Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF).
5.feb 2021 Ziņu aģentūra LETA
Kā zināms, vakar Starptautiskā Hokeja federācija lēma, ka viss Pasaules čempionāts hokejā norisināsies Rīgā. Lai gan latviešiem hokejs ir "svēta lieta", tomēr daudzi nav pārliecināti, vai tiešām šāda mēroga pasākums Latvijai šogad nepieciešams.
3.feb 2021 Baiba Puriņa
Pastāv iespēja, ka Latvija var atteikties no visa 2021.gada Pasaules čempionāta (PČ) hokejā uzņemšanas, ja epidemioloģiskā situācija neuzlabosies, šodien žurnālistiem pavēstīja izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP).
2.feb 2021 Ziņu aģentūra LETA
Baltkrievijas hokeja izlase neboikotēs pasaules čempionātu Latvijā, neskatoties uz to, ka Minskai tika atņemtas tiesības rīkot šo sporta forumu, otrdien vēsta Krievijas ziņu aģentūra "RIA Novosti", atsaucoties uz Baltkrievijas Hokeja federāciju (FHRB).
2.feb 2021 Ziņu aģentūra LETA
Skatītāju klātbūtne 2021.gada pasaules čempionātā Rīgā būs atkarīga no epidemioloģiskās situācijas valstī, pauda Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis.
2.feb 2021 Ziņu aģentūra LETA
Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) lēmumu par 2021.gada pasaules čempionāta rīkotājiem grasās pieņemt nākamajā nedēļā, Krievijas ziņu aģentūrai TASS atklāja organizācijas prezidents Renē Fāzels.
27.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Mums kā potenciālajiem organizatoriem šobrīd svarīgākais ir, lai Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) lēmumu par pasaules čempionāta hokejā rīkošanas vietu vai vietām pieņem pēc iespējas drīzāk, otrdien teica meistarsacīkšu rīkotājas SIA "Hokeja akadēmija" vadītājs Edgars Buncis.
26.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars (AP) rosina daļu no gaidāmā Pasaules čempionāta hokejā vīriešiem sarīkot Rēzeknē.
21.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Lietuva ir gatava palīdzēt Latvijai uzņemt daļu no 2021.gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm - tās, kurām bija paredzēts notikt Minskā, paziņojusi Lietuvas izglītības, zinātnes un sporta ministre Jurgita Šugždiniene.
20.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Rīga ir gatava uzņemt visu 2021.gada pasaules čempionātu hokejā vai sadarboties ar kādu citu partneri meistarsacīkšu rīkošanā, sacīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis.
18.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA