Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_downwardIdeju kauss 2018

Šogad apaļu jubilejas gadu – jau desmito – nosvinējis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais inovatīvo biznesa ideju konkurss Ideju kauss.
10.dec 2018 Madara Māra Irbe
23. un 24. novembrī Rīgas Ekonomikas augstskolā 12 finālistu komandas Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā biznesa ideju konkursa “Ideju kauss” ietvaros aizvadīja praktiskās darbnīcas par prezentēšanas prasmēm.
3.dec 2018 -
Līdz 3. novembrim Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā konkursa „Ideju kauss 2018” otrās kārtas dalībnieki turpina virzīties uz 15 000 eiro lielo balvu fondu, apmeklējot apmācības klātienē jeb vebinārus attālināti, lai gūtu nepieciešamās zināšanas pilnvērtīgai savas biznesa idejas izstrādei un varētu to prezentēt žūrijai.
2.nov 2018 -
Septembra sākumā noslēdzās pieteikumu pieņemšana Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) jau desmito reizi rīkotajam inovatīvo biznesa ideju konkursam “Ideju kauss”.
19.sep 2018 Madara Māra Irbe
Visi topošie uzņēmēji un biznesa ideju autori, kuri nepaguva iesniegt pieteikumu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajam inovatīvo biznesa ideju konkursam“Ideju kauss” līdz 7. septembrim – to vēl var pagūt izdarīt, jo pieteikšanās laiks ir pagarināts līdz 9. septembra pusnaktij.
7.sep 2018 Madara Māra Irbe
Ja jums ir inovatīva biznesa ideja, noteikti pārliecinieties arī par tās eksporta potenciālu, teic Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā biznesa ideju konkursa “Ideju kauss” vērtēšanas komisijas loceklis un uzņēmējs, modulāro sintezatoru ražotāja “Erica Synths” vadītājs Ģirts Ozoliņš.
6.sep 2018 Madara Māra Irbe
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) jau desmito reizi rīko biznesa ideju konkursu “Ideju kauss”. Tā ir iespēja ikvienam, kam ir interese kļūt par uzņēmēju, pietuvoties šim mērķim, soli pa solim attīstot savu biznesa ideju.
27.aug 2018 -
Rīgā bāzētais latviešu jaunuzņēmums “Gamechanger Audio” ražo unikālus, inovatīvus ģitāru pedāļus, ar kuriem divu gadu laikā aizsniedzies līdz klientiem, kuru vidū ir pasaulslaveni mūziķi, ne tikai mūsu kontinenta pusē, bet arī Amerikas Savienotajās Valstīs un citviet.
24.aug 2018 -
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā inovatīvo biznesa ideju konkursa “Ideju kauss 2017” otrās vietas ieguvēja Līga Štāla ar savu ideju par brīvdabas bērnudārza izveidi joprojām jūtas motivēta un turpina sakārtot Latvijas likumdošanu, lai ideju varētu realizēt pēc iespējas labāk.
21.aug 2018 -
Līdz 7. septembrim norisinās pieteikšanās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajam biznesa ideju konkursam “Ideju kauss”, kura dalībnieki varēs arī pieteikties Rīgas pašvaldības jaunajai uzņēmējdarbības atbalsta programmai – “Rīgas drosmes grants”.
17.aug 2018 -
Latvijā ir ļoti daudz iespēju attīstīt un reālajā tirgus vidē testēt jaunas biznesa idejas – semināri, konkursi, biznesa inkubatori, akseleratori, riska kapitāla investīciju sesijas un citi.
9.aug 2018 -
7.augustā jau desmito reizi tika dots starts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) inovatīvo biznesa ideju konkursam “Ideju kauss”, kam ideju autori var pieteikties mēneša garumā.
8.aug 2018 -