VIDEO. TV šova zvaigznēm romantiskā atpūta pārvēršas kašķī

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Elīna un Artjoms Gluzunovi šovā "Slavenības. Bez filtra" ieradušies Ventspilī, lai kopīgi pavadītu romantiskas brīvdienas. Tiesa - ne viss norit tik gludi kā plānots.

Elīna atzīstas, ka no šīm brīvdienām, kā minimums, sagaida atslēgšanos no ikdienas un cer, ka abi iztiks bez domstarpībām. Viņiem tiek izrādīts viesnīcas numuriņš ar nosaukumu "Orhideja", kur ir gan skaista atpūtas telpa, gan virtuves zona, gan, protams, arī guļamistaba. "Viesnīca bija ļoti skaista. Izskatījās daudz labāk, nekā es biju iztēlojusies. Un tā stikla siena ir domāta ne tikai romantiskām brīvdienām, bet varbūt pat arī kaut kam pikantākam," atzīstas Elīna.

Apskatot numuriņu, abi secina, ka tik skaistā virtuvē būtu grēks negatavot vakariņas, tāpēc dodas uz veikalu. Taču, kā izrādās, abi nevar vienoties par to, ko tad īsti gatavot. Artjoms saka, ka vēlētos kartupeļus, kotleti un kādus burkānu salātus, uz ko Elīna atbild, ka visu to varot nopirkt jau gatavu veikalā, kāpēc kaut kas tāds vispār ir jāgatavo pašiem?

"Brauc uz kādu krogu un ēd tur savus kartupeļus!" pikta ir Elīna. Tikmēr Artjoms atbild, ka tā viņš varot darīt un tajā krogā arī palikt. Elīna norāda, ka negatavošot šādu ēdienu, tāpat viņa nostāda Artjomu fakta priekšā, ka nekādus štovētus kāpostus negatavos, lai pēc tam visu nakti "ostītu viņa pirdienus".

Elīna atzīst, ka viņas uzskats par normālu ēdienu ir dažāda veida pastas vai zivs produkti, bet, ja tā esot karbonāde, tad noteikti ir kaut kam jābūt virsū uz tās - sieram, šampinjoniem un tamlīdzīgi.

Svarīgākais