TV šova zvaignze - militārists Dāvids Krūmiņš - atklāj līdz šim publiski nezināmus faktus par sevi

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Nesen TV šovā "Slavenības. Bez filtra" militārists Dāvids Krūmiņš un viņa mīļotā sieviete Arnita atklāja – abi drīz kļūs par vecākiem savam pirmajam kopīgajam bērniņam. Sarunā ar Katrīni Vasiļevsku viņi atklājuši arī līdz šim publiski nezināmus faktus.

Katrīne vēlas noskaidrot, vai abiem ir pieredze ar maziem bērniem. Arnitai šis būs otrais bērniņš, jo viņa jau ir mamma un no iepriekšējām attiecībām viņai ir meita. Taču, kā izrādās, arī Dāvidam jau ir divi bērni. Viņš stāsta, ka viņam ir gan dēls, gan meita - 12 un 6 gadus veci. Katrīne vaicā, cik bieži Dāvids viņus satiek, uz ko viņš skaidro, ka bērni nedzīvo Latvijā, tāpēc arī satikšanās nav tik biežas, kā gribētos.

Runājot par nākotnes plāniem, gan Arnita, gan Dāvids atklāj, ka vēlētos pārcelties uz dzīvi "vecā mājā" ar mūra sienām, un viņiem esot svarīgi, lai tā atrodas pie ezera. "Tas izklausās dārgi," Katrīne piebilst. Dāvids gan skaidro, ka viņi to, visticamāk, varot atļauties, jo abi ar Arnitu kopā strādājot un nodarbojoties ar digitālo mārketingu.

Slavenības

Atraktīvā četrotne - dziedātāja Katrīna Dimanta, influencere Intrisha, aktieris Mārtiņš Upenieks un mūziķis Horens Stalbe - piedalās TV šovā "Četri uz koferiem" un viņi visi devušies ceļojumā uz Albāniju. Jāteic, ka šī kompānija ir tik atšķirīga, ka bez ikdienas strīdiem un kašķiem gandrīz vai neiztikt. Šajā reizē Instrisha apvainojusies uz Horenu.

Svarīgākais