VIDEO. Liene izbrāķē mīļotā Jura meistarojumu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Liene Ušakova pārcēlusies uz dzīvi Liepājā pie mīļotā Jura un sākusi iekārtot dzīvokli pēc savas gaumes un patikšanas. Juris savulaik pats saviem kaķiem ir uzmeistarojis kaķu "koku", bet Liene uzskata, ka tas viņu jaunajā interjerā neiederēsies, tāpēc ir jānopērk kaut kas "mazāks un stilīgāks".

Liene kopā ar draudzeni Leldi dodas uz veikaliem kaķu mājas meklējumos. Kaut arī kaķu māju viņa nolēmusi iegādāties par saviem līdzekļiem, Liene gan atklāj, ka, viņasprāt, visi izdevumi ikdienā ir jāuzņemas vīrietim, jo vīrietis ir ģimenes galva un attiecīgi arī ģimenes uzturētājs.

"Bet ir lietas, kur sieviete var pielikt savu maģisko pirkstu un kādu eiro no sava maciņa. Šajā gadījumā tā būs kaķu māja, par kuras iegādi esmu nolēmusi uzņemties atbildību," viņa saka.

Tomēr, izstaigājot vairākus veikalus, kuros tiek piedāvātas zoopreces, Liene nāk pie secinājuma: "Nekā nav tajos latviešu veikalos! Pilns ar visu ko, bet nav ko pirkt!".

Vēlāk abas ar draudzeni kādā veikalā atrod iespaidīgu kaķu māju, kas maksā gandrīz 300 eiro. Liene spriež: "150 eiro es būtu gatava iztērēt, aci nepamirkšķinot, tas ir adekvāts cipars." Beigu beigās, Liene nolemj kaķu māju pasūtīt internetā, jo tur tās maksājot trīs reizes lētāk, nekā Latvijas veikalos.

Slavenības

Vēl pavisam nesen šova “Ģimene burkā” dalībniece Agrita Bindre atsauca savu saderināšanos ar izredzēto Jāni, pamatojoties uz to, ka viņa "nejūtot viņa klātbūtni". Nu Agrita atklāj savas sajūtas par izirušo attiecību tēmu.

Svarīgākais