Aktrise Rēzija Kalniņa atklāj šokējošus faktus par iepriekšējām attiecībām

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Kanāla STV Pirmā! sarunu raidījumā "Divi vienā" viesojās Latvijā pazīstamā aktrise Rēzija Kalniņa un viņas vīrs, diriģents Ainārs Rubiķis. Pāris runāja arī par sāpīgām lietām un pieredzēm, ar ko sastapušies abi kopā un katrs atsevišķi.

Rēzija Kalniņa atzinās, ka savulaik dzīvojusi ļoti smagās un toksiskās attiecībās: "Es tiku noliegta kā sieviete, turklāt daudzu gadu garumā."

Raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte interesējas, vai aktrisei ir kāds padoms, kā no šādām attiecībām "tikt prom", jo tādas, visticamāk, Latvijā piedzīvo daudzas sievietes.

"Man palīdzēja veģetatīvā distonija. Man sākās panikas lēkmes, un tieši šī cilvēka klātbūtnē. Es sapratu, ka ķermenis jau ir tik cietis, tik "uzkāries", ka ir vienkārši jāmūk, lai varētu izdzīvot. Nevienam nenovēlu to visu piedzīvot, labāk ātrāk pielikt punktu. Bet, jā, es kaut kādā tādā veidā tiku izglābta," aktrise atceras.

Viņa arī stāsta, ka par spīti visam, šobrīd viņai ar šo cilvēku, kas ir viņas kolēģis, esot brīnišķīgas attiecības, jo ir pavisam cita situācija: "Mēs esam kolēģi. Mēs nerunājam par attiecībām un man tagad ir vīrs."

Slavenības

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna pēc ilgiem laikiem atklāj jaunus faktus par attiecībām ar kādu noslēpumainu personu – Misteru Lielisko, kura identitāti viņa nav gatava atklāt. Jau iepriekš Magone likusi manīt, ka viņas dzīvē ienācis jauns kavalieris. Kā izrādās, vaigā viņa šo cilvēku ir redzējusi tikai vienu reizi.