Influencere Intrisha uzaicina uz randiņu sabiedrībā pazīstamu vīrieti

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

TV šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne un influencere Intrisha nesen atklāja, ka ļoti vēlētos satikt tādu vīrieti, kas mīlētu viņu teju bezgalīgi... Šķiet, ka tagad viņa tādu ir noskatījusi, taču viss nav tik vienkārši, kā jaunā dāma vēlētos.

Intrisha, filmējoties kādā reklāmas projektā, tur iepazinusies ar citiem digitālā satura veidotājiem un viens no viņiem ir Rihards Sniegs, kuru nesen skatītājiem bija iespēja iepazīt TV šovā "Tūrists ceļotāja gūstā". Izrādās, Intrishai viņš iepaticies.

Influencere met kaunu pie malas un netieši mēģina puisi uzaicināt uz randiņu. Viņa gan saka, ka tā esot māsa, kura visu laiku mēģina viņai sarunāt kādu randiņu un atklāti visiem pasaka, ka šobrīd viņai nav attiecību.

Rihards interesējas, vai viņa meklējot ilgtermiņa attiecības vai nē? Uz to Intrisha gan īsti nevar atbildēt - kā sanākšot... Tomēr Rihards gan beigu beigās atzīstas, ka viņam jau ir draudzene. Kas par to sakāms Intrishai? Skaties video!

Slavenības

Raidījumā "Burku studijā" krišnaītu pāris un šova “Ģimene burkā” dalībnieki Uģis Kuģis un viņa sieva Linda sprieda par to, kā saglabāt romantiku attiecībās, ja ģimenē aug mazi bērni. Uģis ir pārliecināts, ka "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?

Svarīgākais