"Tas ir vienkārši piz****!" Juris aizsvilstas par Lienes izteiktajām piezīmēm

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šovā "Slavenības. Bez filtra" vēl aizvien var sekot līdzi tam, kā Liene Ušakova ar visām mantām no Rīgas pārceļas pie mīļotā Jura uz viņa Liepājas dzīvokli. Tomēr pārcelšanās, kā zināms, nav vienkārša padarīšana, un abiem "nervi jau beigti", tāpēc sākas dažādi kašķi.

Jurim un Lienei palīgā ar mantu pārvešanu un mēbeļu pārkraušanu ieradies Jura dvīņubrālis Jānis. Visi jau ir noguruši, taču darba vēl ir daudz. Mudinot tos padarīt ātrāk, Liene saka: "Tur jau tāpat viss ir gandrīz pabeigts, vienkārši nevajag slinkot un visu izdarīt!" Juris, šķiet, ir manāmi pārsteigts par Lienes izteiktajiem vārdiem un prasa - kurš tad slinko?

"Es te visu daru un es vēl slinkoju? Nē, es neslinkoju!" sašutis ir Juris. Tāpat viņš arī atzīst, ka Liepājas dzīvoklī Liene grib ieviest kārtību, tāpēc viņš darot visu, ko viņa saka, bet jūtas patiesi noguris no visa.

Lienes izteikumi par slinkošanu manāmi aizskar Juri, tāpēc viņš tik vienkārši nav gatavs šo sarunu izbeigt: "Tas ir vienkārši piz****!"

Slavenības

Raidījumā "Burku studijā" krišnaītu pāris un šova “Ģimene burkā” dalībnieki Uģis Kuģis un viņa sieva Linda sprieda par to, kā saglabāt romantiku attiecībās, ja ģimenē aug mazi bērni. Uģis ir pārliecināts, ka "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?

Svarīgākais