VIDEO. Uģis Kuģis par attiecībām ar sievu: Mums patīk pabučoties

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šova “Ģimene burkā” veterāns Uģis Kuģis raidījumā “Burku studijā!” atzīst, ka viņa sieva Linda ir skaistāka sieviete, ko viņš jebkad ir redzējis, tomēr tas nenozīmē, ka “uzreiz jāvelk nost bikses un viss jādara”. Gan Uģis, gan viņa sieva piekrīt, ka fiziskajām attiecībām patiesībā ir maz sakara ar kaisli.

Mums ģimenē ar kaisli viss ir kārtībā. Es skatos uz savu sievu un domāju “Rrrrr..”, bet tas nenozīmē, ka tāpēc uzreiz jāvelk bikses nost un jālec virsū. Iespēju robežās ir jāmāk savaldīties. Toties mums patīk pabučoties!” atklāj Uģis Kuģis.

Tāpat viņš atklāj, ka fiziskā tuvība ir pārāk pārspīlēta. “Daudzi vīrieši saka, ka “es tagad apprecēšos un man būs bezmaksas sekss”. Nopietni? Tikai tādēļ bija jāprecas? Attiecības jāveido, lai mazinātu savu ego, saprastu, kāda ir dzīves jēga, viens otram palīdzētu un būtu kā komanda.

Vecumā, kad vīrietim viss sāk nošļukt un sievietei vairs tas neinteresē, tikai tad mēs saprotam, ka sākam veidot cita veida attiecības. Tas mērķis tik un tā agrāk vai vēl ir sasniegt platonisko mīlestību, tāpēc ir vēlams to sākt veidot agrāk. Bet nē, vairums šņauc iekšā Viagru, lai tikai vēl nedaudz pabaudītu!”

Slavenības

Bijušais politiķis Alfrēds Rubiks, kurš septembrī nosvinēja 89. dzimšanas dienu jau trīs reizes no ārstiem izdzirdējis skarbo paziņojumu: «Vēzis!», vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Sagraizīts un sašūts, bet dzīvs" izdevumā "Privātā Dzīve".