VIDEO. "Es viņas "saožu" kā sunītis!" Aktrise Rēzija Kalniņa atklāti par savu greizsirdību

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Viesojoties kanāla STV Pirmā! raidījumā "Divi vienā", aktrise Rēzija Kalniņa un viņas vīrs diriģents Ainārs Rubiķis atklāja gan savu iepazīšanās stāstu, gan arī abu kopdzīves ikdienišķo pusi. Viena no tēmām, par ko abi bija atklāti – greizsirdība.

Raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte vaicā, vai abu attiecībās mēdz iezagties arī greizsirdība. "Es esmu greizsirdības karaliene! Ja kāds grib nākt mācīties par greizsirdību, var nākt pie manis kursos!" smejas aktrise Rēzija Kalniņa.

Viņa stāsta, ka parasti šajās situācijās Ainārs nemaz to nepamanot, jo domājot kā vīrietis: "Bet es jau pamanu nevis kā viņš reaģē, bet kā viņas reaģē! Ainārs saka - ko, kas? Bet es kā sunītis viņas "saožu"! Tagad gan tas arī uz mani vairs neattiecas, es pārāk sevi cienu, lai pievērstu tam uzmanību."

Tikmēr Kristīne Virsnīte interesējas, ko par to domā Ainārs? "Man tas parasti ir pārsteigums. Ir kaut kādas lietas, protams, skatuve, profesija, ar kurām ir jārēķinās..." prāto Rubiķis.

Slavenības

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Liene Ušakova ir pārcēlusies no Rīgas klusā centra uz dzīvi Liepājā, ievācoties pie sava mīļotā Jura Zundovska. Draudzenei viņa stāsta, ka šīs attiecības esot vislēnākās un pārdomātākās, kāds viņai jebkad ir bijušas.

Svarīgākais