Stiliste Žanna Dubska zem svārkiem valkā ko netipisku biroja stilam

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Pašmāju stiliste Žanna Dubska šovā “Slavenības. Bez filtra” devusies uz tikšanos ar Latvijā pazīstamo Ziemassvētku vecīti Aināru Ašaku. Abi gatavojas izbraukt ar traikiem "Drifta hallē", kad Žanna pēkšņi pārsteidz savu kompanjonu ar ko pavisam negaidītu.

Gan Ainārs, gan Žanna tiek iepazīstināti ar noteikumiem - kā drīkst braukt, kad brauciens jāpārtrauc, pirms tam, protams, galvā jāuzliek sietiņš un tikai tad - ķiveres. Žanna smejas, ka Ainārs ar sietiņu izskatoties smieklīgi. Viņš atjoko: "Pārtikas tehnologs gotiņu fabrikā."

Tad, kad abi nonāk pie braucamajiem, ir skaidrs, ka Žannai braukt ar šauriem, taisniem svārkiem nebūs ērti. Viņa saka: "Es domāju, ka man jāvelk nost svārki... Pirmajā randiņā!" Ainārs joko, ka kāpēc gan ne? Un tālāk notiek tas, ko viņš, visticamāk, nemaz negaida - Žanna tiešām velk nost svārkus, taču, kā izrādās, viņai zem tiem ir… riteņbraukšanas šorti.

"Šī ir tā reize, kad man ir velo šorti... Es tos bieži vien uzvelku savelkošās veļas vietā," skaidro Žanna. Tikmēr Ainārs neslēpj savu pārsteigumu: "Un ja nebūtu sportiskās aktivitātes, tāpat zem svārkiem valkāt garās bikses? Nu, diezin vai!"

Slavenības

Pašmāju šovā “Ģimene burkā” Bindru mājās risinās sarunas par krīzi attiecībās, jo nav skaidrs – ir bēgošā līgava vai līgavainis. Taču Agrita vienu gan ir sapratusi – tā turpināties nedrīkst, jo šobrīd viņa nejūt sava līgavaiņa klātbūtni.