FOTO: 55 gadus vecās dziedātājas jauneklīgais izskats pārsteidz fanus

© unsplash.com

55 gadus vecās amerikāņu dziedātājas Gvenas Stefani jauneklīgais izskats turpina pārsteigt fanus, izskanot dažādām sazvērestības teorijām, ka māksliniece, iespējams, pat varētu būt vampīrs, raksta "Daily Star".

Grupas "No Doubt" dziedātāja Gvena Stefani pavisam nesen atzīmēja savu 55. dzimšanas dienu. Sociālajā medijā "Instagram" viņa ievietoja fotogrāfiju ar savu vīru, dziedātāju Bleiku Šeltonu, pasakot paldies, ka viņš sarīkojis viņai labākās dzimšanas dienas svinības.

Pie ieraksta "Instagram" dziedātāja izpelnījās nevienu vien apsveikumu un komplimentu.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Daudzi fani norādīja, ka gadu gaitā dziedātāja nemaz nav mainījusies. Viņa joprojām izskatās ļoti jauneklīga. Daļa fanu sāka spriest, kā dziedātājai izdevies 55. gadu vecumā izskatīties gluži tāpat kā pirms daudziem gadu desmitiem.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Daļa fanu vienojās kopīgā novērojumā, ka dziedātāja ir vampīrs, tāpēc viņa nenoveco. "Esmu pārliecināts, ka Gvena Stefani ir vampīrs. Jo kā gan viņa 55 gadu vecumā joprojām izskatās tik labi?"

Gvena Renē Stefani ir amerikāņu māksliniece un modes dizainere. Savu dziedātājas karjeru Stefani sāka 1980. gadu otrajā pusē kā sava brāļa Ērika izveidotās rokgrupas No Doubt soliste.


Slavenības

Ņujorkas filmu festivālā pagājušās nedēļas nogalē norisinājās pirmizrāde dokumentālajai filmai par Eltona Džona karjeru mūzikā 50 gadu garumā. Filmas nosaukums ir “Eltons Džons: Nekad nav par vēlu” un, uzstājoties svinīgajā pasākumā, ikoniskais dziedātājs atzinās savās veselības problēmās.

Svarīgākais