Ienākot Magones virtuvē, draudzene ir pārsteigta par redzēto

© Ekrānšāviņš

Pie Magones Liedeskalnas šovā "Slavenības. Bez filtra" ieradusies draudzene Ilva. Ienākot Magones virtuvē, draudzene ir pārsteigta par redzēto..


Ilva, ienākot Magones virtuvē, pamana ka ar flomāsteriem ir apzīmēti jaunie virtuves krēsli un uz viena no krēsliem no plastilīna saķepināts mistisks veidojums. Magone gan skaidro, ka, lai arī mākslas skolā mācās dēls, zīmējuma un veidojuma autore esot meita Magnolija, kurai laikam esot bijis "jāiezīmē" beņķis, kur mamma sēž... Magone tik piebilst, ka šajā virtuvē neko gaišu un baltu viņa nevarot atļauties.

Vēlāk draudzene Ilva stāsta: "Man kā trīs bērnu mātei ir diezgan pieņemami, ka tādas lietas notiek. Bet ir ļoti svarīgi noskaidrot un iemācīt bērniem, kāpēc tas tiek tā darīts. Kāpēc nevar zīmēt uz papīra lapas un ir jāapzīmē mēbeles? Es liktu bērniem pašiem notīrīt!"

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".

Svarīgākais