Leģendārais "Čikāgas piecīšu" mūziķis pavēsta skumju ziņu

© Oksana Džadana/F64

Lielās skatītāju intereses dēļ leģendārais "Čikāgas piecīšu" dalībnieks, skaistās balss īpašnieks Armands Birkens izsludinājis papildkoncertu Latvijā.

"Koncertā skanēs dziesmas, kurām ir bijusi īpaša vieta manā dzīvē: patriotiskas, romantiskas un jocīgas dziesmas, un, protams, arī dziesmas par Latviju. Būs dueti ar Loriju. Tāpat koncertā būs iespēja uzdot man jautājumus, un varbūt padalīšos ar īsām anekdotēm par dažām dziesmām, kā arī par maniem gadiem "Piecīšos"," saka Armands Birkens.

Viņš gan piebilst: "Pašreiz atrodos īpaši emocionālā dzīves posmā, turklāt nākamvasar plānoju vienu ļoti svarīgu koncertu, pēc kura gan laikam pārtraukšu savu koncertdarbību. Tāpēc atlikušie koncerti - tostarp arī šoruden Rīgā - man būs īpaši mīļi un saldsērīgi."

Slavenības

Pašmāju šovā “Ģimene burkā” Bindru mājās valda pamatots satraukums – mamma Agrita saņēmusi šokējošu ziņu. Apskatot e-pastā savas ienākošās ziņas, sieviete konstatē, ka saņēmusi pavēsti ierasties uz tiesu. Iepriekšējās mājas īpašnieks viņu iesūdzējis tiesā par ievērojamu summu.

Svarīgākais