Agritas Bindres meita Estere atklāj šokējošu faktu par iepriekšējām attiecībām

© Ekrānšāviņš

Mobings mūsdienās ir aktuāla tēma, par kuru tiek runāts arvien vairāk un atklātāk. Mobinga tēmai pastiprināta uzmanība tiek pievērsta arī raidījumā “Ģimene burkā” un “Burku studijā!”, tāpēc savā pieredzē dalās arī Agritas Bindres vecākā meita Estere. Kā izrādās, arī viņa piedzīvojusi vardarbību savās iepriekšējās attiecībās.


Runājot par brāļa pieredzi ar mobingu un fizisku vardarbību skolā, Estere atklāj, ka ir piedzīvojusi to pašu uz savas ādas ne tikai skolas gaiteņos, bet arī iepriekšējās attiecībās: "Mobings ir ne tikai skolā, tas var būt arī internetā, tas ir arī dažreiz attiecībās, kad tevi vienkārši otrs cilvēks fiziski iespaido. Tas var būt gan morāli, gan fiziski.


Man iepriekšējās attiecībās bija ļoti fizisks draugs. Kad es negribēju darīt to, ko viņš gribēja, viņš mani vienkārši sita. Kad es to pastāstīju mammai, viņa man jautāja, kāpēc es to neteicu ātrāk…” atminas Estere.


Agrita stāsta, ka ļoti labi atminas notikušo - kādas ir viņas emocijas par to, skaties video!

Slavenības

Elīna Gluzunova un viņas bērnu tēvs un dzīvesbiedrs Artjoms nonākuši pamatīgā attiecību krīzē, par ko teju vai katrā "Slavenības. Bez filtra" sērijā pārliecinās arī TV skatītāji. Tomēr nu Elīna sarunā ar draudzeni saka, ka, iespējams, ka viņi pat varētu beidzot apprecēties.