Īlons Masks: es neesmu romantiskās attiecībās ar Itālijas premjeri

© Pixabay

Īlons Masks ir noliedzis, ka viņam būtu attiecības ar Džordžu Meloni, komentējot sociālajos tīklos publicēto attēlu, kurā abi atainoti ciešā sarunā Atlantijas padomes svinīgajās vakariņās pirmdien, 23. septembrī, vēsta “The Independent”.

53 gadus vecais miljardieris nākamajā dienā vērsās pie saviem sekotājiem vietnē “X” (kas viņam pieder), lai runātu par savu draudzību ar Itālijas premjerministri.

"Es tur biju kopā ar savu mammu," viņš rakstīja. "Ar premjerministri Meloni nav nekādu romantisku attiecību."

Masks Meloni pasniedza Globālā pilsoņa balvu svinīgā pasākumā, kas ir daļa no Apvienoto Nāciju Organizācijas Ģenerālās asamblejas ikgadējās pasaules līderu sanāksmes.

"[Meloni] ir cilvēks, kurš no iekšpuses ir vēl skaistāks nekā no ārpuses," savā runā sacīja Masks, nosaucot viņu par "autentisku, godīgu un pārdomātu".

To ne vienmēr var teikt par politiķiem," viņš piebilda, auditorijā izraisot smieklus. Atbildot uz to, Meloni nosauca “Tesla” izpilddirektoru par "nenovērtējamu ģēniju".

Abi pēdējā gada laikā ir satikušies vairākas reizes, un Masks uzstājās Meloni Ziemassvētku ballītē jaunajiem konservatīvajiem, ko pērnā gada decembrī organizēja partija “Itālijas brāļi”. Pirms pasākuma viņš arī tikās ar Meloni, lai pārrunātu Itālijas zemo dzimstības līmeni, mākslīgā intelekta tehnoloģijas un aktualitātes Eiropas Savienībā.

Pirms vakariņām Meloni runāja par Globālā pilsoņa balvas saņemšanu, paskaidrojot, kāpēc Masks tika izvēlēts goda pasniegšanai. Saskaņā ar Itālijas premjeres teikto, jau “pirms vairākiem mēnešiem” tika nolemts, ka tieši viņš piešķirs šo balvu, piebilstot, ka tam “nav nekāda sakara ar vēlēšanu kampaņu Amerikā”.

Svarīgākais