Nauris Didrihsons būtu gatavs sadedzināt vienu Elīnas apģērba gabalu. Kas viņā izraisa tādu nepatiku?

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Kanāla “STV Pirmā!” sarunu šovā "Divi vienā" viesojas Elīna un Nauris Didrihsoni. Sarunā ar raidījuma vadītāju Kristīni Virsnīti pāris atklāj ne tikai dziļas un emocionālas tēmas, bet arī komiskus atgadījumus.

Tā, piemēram, Nauris atklāj, ka Elīnai esot kāds apģērbs, ko viņš labprāt "sadedzinātu" un "izmestu".

"Es pēc grūtniecības nēsāju koriģējošo veļu," atklāj Elīna un saka, ka Nauris to mēdzot saukt par "trusenēm". Citreiz no rītiem vai vakaros, kad viņa esot mājās, mēdzot uzvilkt tām pa virsu kādu lielu T-kreklu. "Bet viņš zina, ka tas ir tikai stundu no rīta un vakarā, pēc tam es atkal būšu skaista," Elīna smejas.

Tikmēr Nauris atzīst, ka tās tiešām esot "omīšu trusenes". Raidījuma vadītāja Naurim vaicā, vai tad tiešām neesot pievilcīgas? Viņš atbild noliedzoši un saka: "Es tās labprāt sadedzinātu un izmestu!"

Slavenības

Diāna (32) ir alkoholiķe, kura laidusi pasaulē sešus bērnus – visi no viņiem ir ievietoti audžuģimenēs. Tagad Diāna zem sirds nēsā septīto, kaut arī ir toksiskās un vardarbīgās attiecībās. Sievietei nav saskares ar brāļiem un māsām, kas padara situāciju sarežģītāku, jo viņai trūkst ģimenes atbalsta. Diānas galvenais mērķis ir pārtraukt alkohola lietošanu, lai viņa varētu atgūt bērnus un nodrošināt, ka jaunākais bērns, kurš vēl nav dzimis, paliek ar viņu.