Maija Rozīte stāsta par smagu posmu savā dzīvē

© Ģirts Ozoliņš/MN

Dīdžejmeitene un radio personība Maija Rozīte-Krištopane sociālajos tīklos pievērsusies mobinga tēmai, aprakstot savu pieredzi.

Maija vietnē Instagram atklāj, ka skolas laikā (no 5. līdz 9.klasei) viņa tika smagi mobingota un joprojām īsti nezina, kādu iespaidu šie gadi ir atstājuši uz viņas dzīvi.

"Pati savos 40 gados joprojām noskurinos, atceroties, kādi bija mani skolas gadi no 5.-9. klasei, kad tiku smagi mobingota. Vismaz tā tas iespiedies manā atmiņā. Jo labi atceros, cik bieži raudāju, gan dodoties uz skolu, zinot, kas tur sagaida, gan nākot mājās pēc tieši tādas dienas. Un tas ir briesmīgi. Ko vēl jo vairāk izjūtu tagad kā 2 bērnu mamma, domājot, cik ļoti negribētu, lai mani bērni ko tādu pieredz.



Par to, ko man nodarījusi šī skolas laika trauma, mēs diezvai skaidri jebkad zināsim. Vai tā kaut ko bloķējusi un sabojājusi, vai caur vēlmi pierādīt sevi tieši dzinusi tik uz priekšu. To es varu tikai minēt, kur es šodien būtu ar citādu pieredzi.

Katrā ziņā ar mani, par laimi, viss ir labi. Bet cik daudzus jauniešus mobings neatgriezeniski salauž… par to ir jādomā, vērtējot savu uzvedību sabiedrībā, par to ir jārunā un adekvāts piemērs jārāda saviem bērniem."

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.