Mairis Briedis uzrunā sabiedrību; viņš vēlas savākt pēc iespējas vairāk cilvēku

© Ģirts Ozoliņš/MN

Bokseris Mairis Briedis, kas nesen noslēdza savu karjeru, sociālajos tīklos izplatījis vēstījumu, uzrunājot ikvienu, kuru interesē sportiskās aktivitātes.

Briedis atklāj, ka viņam ir ideja rīkot atklātos treniņus Grīziņkalnā, lai visus apvienotu ap sportu un aktīvu dzīvesveidu.

Viņš aicina atsaukties gan potenciālos interesentus, gan dalīties ar viņa publicēto aicinājumu, lai aptvertu pēc iespējas vairāk cilvēku un pasākums kļūtu masveidīgs.

"Draugi, man ir ideja rīkot atklātos treniņus katru sestdienu Grīziņkalnā, lai visus apvienotu ap sportu un aktīvu dzīvesveidu. Tā būs lieliska iespēja visiem - bērniem, vecākiem, pieaugušajiem un pusaudžiem - satikties, sportot un kopā pavadīt laiku.

Kā jums šķiet, vai jūs nāktu uz šādiem treniņiem? Vai esat gatavi piedalīties ar ģimeni, draugiem? Dalieties savās domās un informējiet, kas ir gatavs pievienoties!

Lūdzu, padalieties arī ar šo informāciju ar citiem! Man ir svarīgi precīzi zināt, vai cilvēki vēlas piedalīties šādos treniņos. Jūsu atbildes palīdzēs padarīt šo pasākumu masveidīgu un leģendāru," raksta Mairis.

Jāpiebilst, ka komentāros Brieža ideja tika novērtēta pozitīvi. Pēc visa spriežot, cilvēki ir gatavi iesaistīties.