Atklāts, kur "latviešu brazīlietis" Felipe ņem naudu tik šikai dzīvei

© Vladislavs Proškins/F64

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Materiālā tiek uzsvērta Felipes draudzība ar basketbolistu Kristapu Porziņģi un izteikts minējums, ka Kristaps nodrošina drauga šiko dzīvi.

Felipe gan to kategoriski noliedz, atklājot, ka tieši otrādi - viņš palīdz Kristapam ietaupīt naudu, lielos pasākumos sarunājot daudz ko par brīvu, piemēram, VIP ieejas un daudz ko citu.

Atbildot uz jautājumu, ar ko tad Felipe pelna, brazīlietis atklāj, ka viņam ir savi uzņēmumi. Lielākais ienākumu avots viņam ir kā influencerim sociālajos tīklos.

"Vēl esmu tāds kā savedējs. Savedu kopā cilvēkus, palīdzu viņiem sakārtot dažādas lietas un par to arī saņemu komisijas naudu. Piemēram, palīdzu kādam sarunāt privātu lidmašīnu, villu Eivisā vai kur citur. Varētu teikt, ka zināmā mērā esmu kā tūrisma aģents," atklāja Felipe.

Viņš piebilst, ka viss sākās ar darbu Rīgas naktsklubā, kur viņš iepazina daudzus bagātus ārzemniekus. Arī šiem cilvēkiem Felipe palīdz ar sakariem.

Slavenības

Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).