FOTO: leģendāra aktrise 76 gadu vecumā zaudējusi 45 kilogramus

© depositphotos.com

76 gadus vecā amerikāņu aktrises Keitijas Beitas izskats mainījies teju līdz nepazīšanai, zaudējot 45 kilogramus svara, raksta "Daily Star".

Daudzi fani spekulēja, ka aktrise tik ievērojamu svara zudumu ir guvusi pateicoties medikamentam "Ozempic", kuru lieto daudzas slavenības, lai zaudētu svaru.

Šis ir pretrunīgi vērtēts veids, kā zaudēt svaru, jo šīs zāles ir paredzētas cilvēkiem ar diabētu, taču pieaugot tā popularitātei un spējai palīdzēt zaudēt ātri lieko svaru, daudzi tievētgribētāji iekāro šīs zāles.

Aktrisei 45 kilogramus liekā svara zaudējusi sešu gadu laikā, neatlaidīgi strādājot pie tā, lai būtu pie labas veselības. Keitija Beita nav ne apstiprinājusi, ne noliegusi Ozempic izmantošanu, lai zaudētu svaru.

Šādi aktrise izskatījās pirms svara zaudēšanas.

Bet šādi zvaigzne izskatās šobrīd, kad ir zaudējusi 45 liekos kilogramus.

Kā min zvaigzne, tad viņa ir nolēmusi likt punktu aktrises karjerai veselības apsvērumu dēļ. Gadu gaitā, zaudējot svaru, viņas veselība ir uzlabojusies, taču nav tik laba, lai turpinātu strādāt. "Man ir ārkārtīgi palīdzējis tas, ka pēdējo sešu vai septiņu gadu laikā esmu zaudējusi 100 mārciņas [45 kilogramus]. Es nedomāju, ka esmu bijusi tik slaida kopš koledžas gadiem," ar prieku paziņoja aktrise.

Svarīgākais