Kristīne Jelinska par skarbo šķiršanās pieredzi: Apēdu 10 kotletes 5 minūtēs

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Katrīne Vasiļevska viesojas Nurmuižas pilī, kur saimnieko uzņēmējs un miljonārs Oļegs Fiļs ar mīļoto Kristīni Jelinsku. Abas sievietes aizrunājas par ēšanas paradumiem, kas noved pie liekajiem kilogramiem. Kā izrādās, abas sev reizumis neliedz arī neveselīgus ēdienus un saldumus.

“Kopumā es ēdu ļoti veselīgi - 80% mani ir pareizs uzturs, sports un smūtiji, bet tie 20% ir frī kartupeļi, pasta, lazanja. Man ļoti garšo miltu produkti, bet zinu, ka nedrīkst. Taču vasara ir tas laiks, kad man ir visvairāk darba un stresa, un tad es uzēdu vairāk tos liekos kilogramus. Turpretim ziemā man ir ideāls izskats! Es esmu tā, kura stresā un emocijās ēd. Kad šķīros, es apēdu 10 kotletes 5 minūtēs!” stāsta Kristīne Jelinska.

Tāpat viņa atminas vēl kādu brīdi, kad no pārēšanās viņai kļuvis slikti: “Es apēdu pusi no tortes “Cielaviņa”, tas bija vienā piegājienā ar lielo zupas karoti.” Jelinska atklāj, ka šādas pārēšanās epizodes rodas lielās atbildības un slodzes dēļ: “Man ir darbinieki, nodokļi, celtniecība, un man tomēr ir arī sava dzīve, par kuru jādomā, un jābūt skaistai, starojošai un laimīgai.”'

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais