VIDEO. TV šova zvaigzne gatava atteikties nelāga ieraduma, sieva gan tam netic

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Folkmaņu ģimene raidījumā "Ģimene burkā" bauda silto laiku un kavējas ikdienišķās sarunās. Viņu mieru iztraucē izaugsmes treneres Vitas Solo atsūtītais uzdevums. Vita nolēmusi, ka Marekam uz vienu nedēļu ir jāatsakās no kāda nelāga ieraduma.

Jau iepriekš izskanējušas plašas diskusijas par piecu bērnu tēvu no Lauberes, kurš pašlaik ir bez darba, ģimenes iztiku pelna ar ogošanu un dārza darbiem, taču tajā pašā laikā neliedz sev divas pudeles alus dienā. Mareks stāsta, ka alus viņu ne tikai atsvaidzina, bet arī sniedz visas nepieciešamās uzturvielas.

Ne tikai Mareka sievai šī alus dzeršana šķiet pilnīgi lieka, bet arī ekspertei Vitai Solo, kura nu ģimenei atsūtījusi uzdevumu: “Es pamanu, ka alus dzeršana kļuvusi par ieradumu, kas ne tikai tērē ģimenes budžetu, bet arī nedaudz sāpina sievu Vitu. Es izaicini tevi, Marek, vienu nedēļu atteikties no alus un 2 eiro ielikt krājkasē, saglabājot tos ģimenes budžetam!"

Mareks šobrīd ir apņēmības pilns, ka uzdevumu paveiks, minot, ka pašam jau ir apnicis dzert. Vai tā domā arī viņa sieva? To skaties video!



Slavenības

Pagājušajā nedēļā mūžībā 53 gadu vecumā devās latviešu aktrise un politiķe Inese Laizāne. Diagnozi - izkaisītā jeb multiplā skleroze - ārsti Inesei bija noteikuši jau pirms 20 gadiem, vēstīts Santas Sergejevas materiālā "Harijs Petrockis: "Diemžēl brīnums nenotika"" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais