Karaļa Čārlza ārlaulības dēls nāk klajā ar paziņojumu

© Depositphotos

Lielbritānijā dzimušais austrāliešu inženieris Saimons Čārlzs Dorante-Dejs (58), kurš dzīvo Kvīnslendā, ir pieprasījis "četrvirzienu paternitātes pārbaudi", iesaistot karali Čārlzu III un viņa dēlus princi Viljamu un princi Hariju, raksta "Daily Star".

Vīrietis, kurš daudzus gadus apgalvo, ka ir Lielbritānijas monarha un viņa sievas karalienes Kamillas slepenais dēls, tādējādi vēlas beidzot pierādīt visai pasaulei, ka viņam ir taisnība, un pielikt punktu radniecības jautājumam ar britu karalisko ģimeni.

Dorante-Dejs iepriekš apgalvoja, ka viņu adoptēja sieviete, kas strādāja pie karalienes Elizabetes II. Neilgi pirms nāves sieviete atklāja, ka viņš ir Čārlza un Kamillas dēls.

Pēc viņa teiktā, adopcija notikusi, kad viņam bija aptuveni astoņi mēneši, 1966. gadā Portsmutā. Tolaik topošajam karalim Čārlzam bija 17 gadu, un Kamilla bija gadu vecāka par viņu.

Šis lūgums veikt DNS pārbaudi nav pirmais no Saimona puses, taču iepriekš visi šādi priekšlikumi beidzās ar klusēšanu no karaliskās ģimenes.

Nesen "Facebook" vīrietis publicēja fotogrāfiju ar karali, diviem prinčiem un sevi, lai pierādītu viņa līdzību ar savu iespējamo tēvu.

“Šis Viljama, manis, Čārlza un Harija salīdzinājums ļoti skaidri parāda, ka nav konsekvences. Fakts, ka mana sejas kreisā puse atbilst Čārlza vaibstiem, bet ne Viljamam, ne Harijam, rada acīmredzamu jautājumu: kas ir Čārlza īstie dēli? Tāpēc es un mana sieva ārste Elvianna uzskatām, ka četrpusējs paternitātes tests ir vienīgais veids, kā vienreiz un uz visiem laikiem atrisināt šo jautājumu. Jāatklāj patiesība par spēli, ko monarhija, valdība spēlē jau 58 gadus. Meli un korupcija ir jāatmasko kā noziedzīga darbība,” teikts izdevumā.

Dorantem-Dejam "Facebook" seko 29 tūkstoši cilvēku, un daudzi uzskata, ka viņš raksta un runā patiesību jau daudzus gadus, taču līdz šim Saimons nav sniedzis nekādu apstiprinājumu saviem vārdiem, izņemot atsauci uz ārēju līdzību ar karaliskās ģimenes locekļiem.

Iepriekš viņš apgalvoja, ka princese Diāna uzzināja par Čārlza III un Kamillas slepeno bērnu un grasījās šo informāciju publiskot, taču nepieticis laika, jo viņa nomira 1997. gadā.

Slavenības

Krievijas prezidentu atbalstošais dziedātājs Nikolajs Baskovs, saistībā ar kuru baumo par viņa smago slimību, pēkšņi sācis runāt par nāvi, atsaucoties uz Krievijas medijiem, vēsta ukraiņu medijs "Prozoro".

Svarīgākais