Džonijs Deps pirmo reizi trīs gadu laikā apmeklē zobārstu

© Depositphotos

61 gadu vecais aktieris vairākkārt ir teicis, ka ilgus gadus nav apmeklējis zobārstu. Bet nesen Džonijs beidzot parādīja īstu Holivudas smaidu.

Džonijs Deps gandrīz lepojās ar to, ka viņam ir zobu kariess. Aktieris jutās diezgan pārliecināts ar problemātiskajiem zobiem. Viņš uzstāja, ka viņa zobi ar dzelteno pārklājumu ir viņa “pirātu odziņa".

Nesen aktieris sāka interesēties par krievieti Jūliju Vlasovu. Šķiet, ka modele savam mīļotajam devusi padomus estētikas jomā. Deps nesen tika pamanīts bārā Bahamu salās ar sniegbaltu smaidu. Viņš runāja ar bārmeni un plati smaidīja.

Depa fani novērtēja viņa pārvērtības. “Tagad Džonijam ir Holivudas smaids!”, “Šķiet, ka zobārstniecības fobija ir pagātne”, “Skaisti zobi, Jūlija palīdzēja,” raksta komentētāji.

View this post on Instagram

A post shared by Iuliia Vlasova (@im__iuliia)

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais