Selēna Gomesa nevar iznēsāt mazuli

© Depositphotos

32 gadus vecā aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa, kura tiekas ar mūzikas producentu Beniju Blanko, ir nogurusi no nemitīgajām runām par to, vai viņa ir stāvoklī. Tagad Selēna ir sniegusi atklātu interviju. Viņa atzina, ka viņai nevar būt bērni.

"Es nekad to neesmu teikusi, bet diemžēl nevaru iznēsāt savus bērnus. Man ir daudz medicīnisku problēmu, kas var apdraudēt manu un mazuļa dzīvību. Tas ir kaut kas, par ko man kādu laiku ir nācies skumt," sacīja Gomesa.

Tomēr zvaigzne apsver citas iespējas, kā kļūt par māti.

Viņa uzskata, ka nav tajā sliktākajā situācijā. Selēnai ir vienalga, ko cilvēki par to domā. "Tas [kļūšana par māti] ne vienmēr notiks tā, kā es domāju. Es domāju, ka tas būs tāpat kā visiem pārējiem. Bet es esmu daudz labākā situācijā. Es jūtos svētīta, ka ir brīnišķīgas sievietes, kuras ir gatavas kļūt par surogātmātēm, kas man ir ļoti liela iespēja. Esmu ļoti pateicīga, ka ir arī citi veidi, kā kļūt par māti sievietēm, kuras to ļoti vēlas. Es esmu viena no viņām. Esmu sajūsmā par to, kāds būs šis ceļojums, jo tas nebūs tāds pats kā citiem. Galu galā man ir vienalga. Tas būs mans. Tas būs mans mazulis,” viņa teica.

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais